noja

Har sett för mycket på tv...
har rinnande näsa och ont i vänstra foten...känns liksom som en inflammation för det är ömt i hela bakdelen liksom. av foten alltså.
svininfluensa?

Flykt funkar...not.

Jag ställde frågan vad ska man göra med sitt liv, till en kompis. hon svarade att hon inte visste. Och hur sjutton ska man veta det.
När jag nu är barnvakt till systerns gullunge som gapskrattar ( jag tror det i alla fall) när man kryper in i hans lektält, så får jag lite perspektiv på livet. Lugnet är ordet på landet. Om man har tur ( eller otur) så kommer det en och annan bil, annars är det tyst.
Jag andas just i nuet, några månader framåt. Om jag tänker längre så får jag svårt att göra det. Anndas alltså.
För nu är den tillbaka. Känslan av att jag ännu en gång försöker göra andra nöjda över mitt liv, mina val.
Jag säger att jag ska gå lärarutbildningen klart, då ler de och nickar gillande. När jag säger det till mig själv, då får jag nästan panik.
För jag vill inte hoppa in där igen, även fast jag får beröm för att jag är så bra med barn. Det är klart att jag blir glad för att de säger det. Men det kan väl inte vara meningen att grunda allt på det.
Jag vill inte ha praktik på skola eller förskola, jag vill inte slå ner mina vingar i en bransch där det bara jobbar kvinnor ( nästan) och där jag känner att " fan jag vågade aldrig testa något annat".
Jag kan flyga...jag är inte rädd...jag kan våga....jag är inte rädd.

Huset är tyst, så när på några hundtassar som krafsar där nere i hallen. Så när som på skrutten som ligger i sängen och sover. Lukten av barn, alltså när de inte skitit på sig eller kräkts hehe, är nog en av de bästa.
Jag får väl börja i det lilla...tänker jag.
Så jag ska:
* Sluta äta socker på vardagarna ( måndag till torsdag)
- dåligt för tänderna
- ger upp och ner blodsocker
- man tröstäter lätt
åtgärd: käka mandlar och frukt när jag blir sugen.

* Uppskatta det jag har:
- härligt hem
- härliga vänner och familj( i alla fall delvis hehe)
- drömmar ( för det vågar verkligen inte alla tyvärr)
- turen att vara frisk och hel.

Dagens fråga: Om du skulle bo någon annanstans för en vecka, helt gratis...var skulle det vara?

kram kakan

Tillbaka...

sitter i en tom och eko-lägenhet, utanför håller de på att riva fasad och allt under tiden då jag pratar med banken på telefon. Ja man hör väl inget men det är ju inte så viktigt...
ska dra ner till stan nu efter jobbet och köpa duschdraperi...Annica tycker att jag ska lägga ut bilder på lägenheten...de kommer! Men inte nu :)
Hoppas ni alla mår prima!

Sista inlägget...

Marknad idag...gick med hahahahahahahahahaha skrev först fel. Penis. Jag menade pensionärerna. Hade ett omvälvande möte och fick typ den hårdaste kram någonsin tror jag.

Köpte växter...ja man börjar ju bli galen...grönsaker i fönstren som min bror Tom skulle säga haha. Och tror fan att jag såg i syne på en växtskylt:



Är ni med....SORKRUMPA.
Ja ni läste rätt sork rumpa!! Och det var ju självklart jag skulle haffa en.



Första parkett till Jenny och Linus intresse! Det finns en skattjävel i oss alla tror jag :)



Fredagsnöje

Usch ja i morrn blir det flytt. Alltså jag är skitglad för att flytta till stort med badkar och yta...möjligheten att inreda utan att slå armbågarna liksom. Men bära, städa och svettas äckligt luktande svett från armhålpr och lår är mindre lockande. Det kan hända att det här är sista inlägget...på en vecka, då internet och telefon inte kommer funka ännu.
Så ta hand om er väldigt mycket nu och håll alla era tummar och tår för att  cissikatten kommer i buren i morrn!!!! Annars tjuter jag fan!


Den minsta och den största



En aptitretare från syster prittig ( prickig för en som bott utanför sveriges gräns ett tag) som jag i min tur bjuder på  här.

Sugen på ...Ingenting.

Kinamat gör så med en.
Vaknade trött och snuvig. Kan bero på att jag ligger i draget på natten haha. Som tur var gick det över. Hämtade kartonger hos emma för jag var väl lite väl överentusiastisk och sa: Åh ja de jag har räcker så bra. Not. Men nu löser det sig. Men så klart strular annat för det...spårvagnen dit och hem blev trasiga för nåt med strömmen, byten, väntan, faktumet att jag skulle med pendeln inom 40 minuter och helst hinna äta lunch innan för jag skulle ha lektion till tre. Fick bli en körv på pressbyrån...det och en banan.
Från känslan av att ta skolkdag från kursen till att faktiskt känna att den blir nog kul. Jag tror att vi kommer ha sköj, finns lovande människor för det . Och ursäkta om jag byter ut o:n till ö:n, har väl smittats av kaviarreklamen ute på stan haha.
Idag fick vi sitta i grupper och diskutera dikter en stund...roliga tolkningar blev det.
Shit...om några dar bor jag i en STOR  lägenhet där jag kan säga HOHO så det ekar... Hoppas att kattskrället inte får hyperkonstig reaktion bara...det är ju för fan bara en kattbur och vi ska flytta 100 meter!

Men nu ska jag inte vara elak...för det har ju uppebarligen nån redan varit med henne:(

Bäst å dammsuga bakom spisen då SUCK.



Varför måste man ha en rubrik?

Usch inget spännande att berätta...blir galen på att flyttpacka, skräp överallt. Vart man än vänder sig så ser man nåt som måste göras...men har i alla fall gjort fönster, ugn, större delen av skåpen i köket klara, packat ner allt i bokhyllorna och skåp. Lever i en kappsäck...men försöker vara något uppåt och tänka att det åtminstone var en kille på det kristna lägret som jag var på när jag var liten, som hette pascal.

Rosa och bad

Flydde från att överjobba med flyttbestyren...det fick för sjutton räcka med att tvätta fönstren, torka över kylen, skåpen, packa ner täcken och kuddar och sjunga högt till ally mcbeal-soundtracket som jag tydligen spelat av på kassett.
För länge sen vill jag förtydliga.

Jag hade glömt nycklarna i dörren igen!! Nu får jag skärpa mig...för jag har haft en förmåga att låta de sitta i min ytterdörr. Så snyggrannen ringde på och pekade på dörrn haha.
Men idag tog det priset...då hade jag glad i hågen låtit dom sitta i sophusets lås och sen drog jag till stan. Men tänkte inte ens på det förrän jag kom hem. Klantigt Karin!

Införskaffade:



Lagerhaus är bäst! haha och sen var det en rolig i kassan med. När jag kom med alla mina inslagspapper ( som ska bli hyllpapper) så sa hon: Vill du ha snören också...vi har så mycket nu...
Jag: Ja men det är till kökshyllorna...så...
hon: ja då behöver du ju inte det....
jag: hahaha...nä kanske inte....men kanske man skulle prova...
Hon: Ja så det piffar upp lite...
Sen gick det några sekunder...
Hon: fnissar
Jag: fnissar
Båda tänker nog på hur det skulle se ut...
Hon: hahahaha ja herregud nu är jag trött...

Sen kunde jag äntligen köpa badbomber, om man köpte tre fick man en fjärde på köpet.

Tack för info Maria och Linus...rätt äckligt egentligen med overallen alltså...:)

Staty

Fotoögonblick men ingen kamera. så klart!
Jag började kursen idag...en rätt menlös lärare som verkade lite osäker, men vinner man mycket på att nästan säga att kursen är dålig. Hon pratade på om att man kanske får fel uppfattning av kursen och tror att den är bättre...eller sämre. Eh om inte läraren är engagerad blir det ju inte så värst kul.
Men nog om det...när jag kom dit...såklart typ 40 min innan vi började så hittade jag rätt direkt. Bra där...men nu kommer det konstiga.
Campus valla är skitstort område med flera olika byggnader för de som aldrig varit där. Men utanför entren på flera byggnader stod det 2 studenter med sina overaller ( det sägs att de aldrig ska tvättas ), solglasögon och armarna  i kors, med stenansikten, precis som statyer. Jag vet inte om de gjorde det med självdistans eller ej...kändes bara som nåt typiskt för studentföreningar...ursäkta gälleri inte dig Linus:).
Men studentföreningar påminner mig lite om sekter haha...jag kan förstå att det kan vara ett bra sätt att träffa folk, men ibland verkar de ha riktigt konstiga företeelser för sig.
ja just det glömde att nämna att overallern helt plötsligt efter hundra år med armarna i kors började marschera. hahahahahaha varför?????????
Nä nu ska jag vara glad att jag är ledig imorrn, ska visseligen läsa en del, fixa flyttgrejer men fan i mig ta sovmorgon ändå.

Planeringsfreak eller praktisk

Brakhuvudvärk...kanske inte konstigt när jag packat hela morgonen, Stina nästan ramlade ut från fönsterbrädan ( den lilla smitaren bara för att fönstret skulle tvättas och jag lämnade det i 5 sekunder). Hon brydde sig inte märkvärdigt när jag sa: ska du ge mig ett hjärtattack eller?
Pilade bara iväg ner i en flyttkartong efter en dammtuss. 
Jag börjar kursen i morrn...och universitetet i linköping är en aning större än det här i stan haha. Men efter en bra stund på internet, samtal till universitetet så har jag nu hittat bussar som går dit. Skönt när man är en så planeringstokig person som jag :) Har till och med skrivit ut en karta på området...just in case hehe.
Ja just det har en del att läsa till i morrn...bäst jag gört.
Hoppas alla fick en toppenstart i skolan idag!

Söndag kväll

Åh äntligen lite lugn och ro. Tror ni att jag tvättade några fönster..nä. Jag fick för mig att följa med mina föräldrar när de helt slumpvis åkte runt och kolla efter hus. Rätt lugnt men rätt segt och sitta i en bil. ser mycket fram emot att dricka läsk och äta mandel och titta på film på femman i kväll. De visar så softa söndagsfilmer ( ingen beck susie:), larviga men väldigt lättittade.

Bävar lite för veckan efter nästa söndag...då ska jag vara utan internet och telefon. Beroende som man är hehe.



Glada i hatten...eller ja det var vi ju, men jag fattar inte varför jag alltid gör något av dessa tre på foton:
* Hållar upp v-tecknet med fingrarna, helst över någons huvud SUCK
* Överler
* Ler inte alls, vilket får mina kinder att se ut som stora påsar för jag typ blåser upp dem



Meddelande till sus: vår morsa ville att jag skulle ta ett kort på det ställe hon bodde med Ragnar och tom var liten.
Till dig!



Ja jag var i  världens ände.

Nä nu ropar soffan...

Hepp

Så välbehövlig utekväll med emma, Maria och ett gäng med främlingar...som visade sig vara riktigt trevliga!
Tack! :)
Nu ska jag tvätta fönster...eh okej. Men vaknade när emma skulle till jobbet, har kollat på vänner och slappat i soffan. Fick nån slags nyenergi av gårdagen. Modenergi blandat med glada människor:) Idag är det exakt en vecka kvar tills jag flyttar...JAAAAAAAAAAAAAAA!

Dagens fråga: favvoskräckis...alla kategorier!

Väntan...

Strålande dag...ja förutom att Stina är jäkligt uppjagad bland flyttkartongerna och börjat göra krafsdumheter igen SUCK. Ignorerar så gott jag kan när jag halvt kväver mig själv mig själv med en kudde över huvudet. Men likt väl hörs krafset igenom.
Jag kollade på Lilla huset på prärien och käkade frukost. Alltid passande med en liten morallektion tidigt på morgonen. Idag blev familjen Ingalls rika, trodde de i alla fall efter pappa charles farbror, som han i och för sig inte mindes. Men sen visade det sig att de inte ärvt nåt för farbrorn hade slösat. Och stackars familjen som glatt sig så för de skulle ge kyrkan en splitterny orgel och skolböcker till de arma barnen. och mamma caroline som önskat sig en broschklocka. Skulder upp till öronen alltså , men stadens invånare( läs snälla) erkände att de ändrat sitt sätt att tala med familjen just på grund av pengarna och de ville hjälpa till . Bra där pastorn!

Varit på loppis...lämnat saker och sen naturligtvis kunde jag inte undvika att fynda hem lite...



Letade efter nåt till festen i kväll då allt hyfsat ligger i tvätten...och där hängde den...40 pix.



Klart tänkte jag...och köpte en sköner fåtölj för 50 spänn...hur jag fick hem den? På cykeln är klart. lite knöligt men helt okej. Obs katten ingick inte.

Filmen " yes man" var bra faktiskt. Och mysigt på utomhusbio:) Tack femma och Lejnus för en nice kväll:)



Himlen...gillar när kameran överraskar med sina bilder.



Okej kanske inte den bästa bilden men tjejen, som heter Zoe Dechanel tror jag. är så himla snygg...
Hennes rollfigur är också så där som jag ibland önskar att jag var...ni vet lite bohem, gör lite knäppa grejer, har fin stil och så vidare...nä dags att städa tills emma kommer.

Hej hej

Yes man

Höstvärme..eller snarare går det inte längre att ha fönstren öppna så det fläktar igenom lägenheten. Det fläktar inte längre. Det isar och man ryser där man sitter vid datorn. Det var den sommaren...och jag som ännu inte badat en enda gång i år.
Alltså blir det filt, sovsäck, kudde, tröja till utomhusbion i kväll.

Lista- dags

Hur såg den människa ut i huvudet ...

* som kom på den räfflade osthyveln?
Tänkte han: " ja vet jag gör en ny slags osthyvel ...med räfflor för det är ju estetiskt snyggt och osten går ju inte att hyvla för den går sönder hela tiden...men det gör ingenting."

* Som gör dagens barnprogram...såg på barnkanalen med emma och hennes ungar...och typ ett inslag mellan programmen var när en animerad blå fågel satt i ett träd och plötsligt dök det upp typ ett sånt där sikte på geväret där man kollar innan man skjuter ...och SKÖT  på fågeln.
Ehh okej...vilken bra ide på bästa barntid!

* Paris hilton BFF( best friends forever)
Har sett glimtar på reklamen...lite tragiskt att paris inte kan få vänner på annat sätt än genom att typ köpa dem via ett tv-program.

* Gjort böcker så jäkla tunga. Visst inte för sig men när man flyttpackar så kan man typ lägga ner 10 böcker och sen när man ska lyfta lådan så skriker ryggen: NEJ

Sen en  rolig grej...jag älskar the crocodile hunter, han som i och för sig dog av en stingrocka. Men heregud va rolig han är när han helt galet entusiastiskt kastar sig mot världens farligaste ormar när en annan kutar i andra riktningen. Sen pratar han så kul " Ohh my god..." . Till och med mamma visste vem han var och log lite. Vart är världen på väg?!

Vad har ni för saker att lägga till på listan...skriv gärna i kommentar!

Sagoskog



Ah! Lantisen drar in ett djupt andetag liksom. Så frisk luft när man i gummistövlar och myströja traskar runt på jakt efter svamp...men hittar mestadels gula löv.



Och älskar mina jeans!



Ormbunkar fanns det ju i mängder såklart!
Den här bilden får nog bli en förstoring...blev så pass nöjd med den att jag virrade loss därute i den stora stora skogen haha.

Hemma hos päronen var det hundkaos. Normalt 2 hundar, nu i ett par dar 5 hundar. Vart man än vände så nog fan sa nån voff. Men söt tax Sixten som i och för sig ofta blängde lite på mig????????



Och mamma pratade hål i huvudet på mig...vi fikade i vardagsrummet och jäklar hon måste gå på duracellbatterier...för fastän jag typ somnade till av allt socker och faktumet att jag är ledig, så fortsatte hon och fortsatte och ja...fast det räckte med att säga mm och jaha mesta delen haha.
Sen somnade jag nog några minuter för jag vaknade abrupt av: Karin! Kom och kolla!
Det visade sig  att en katt hade typ världens tjockaste fästing.

Varning

Anna Järvinen, bananasplit och ny cykel. Fin, svart, och MÄRKT MED PERSONNUMMER. Så passa dig jäkligt noga EVENTUELLA TJUV.
Längtar tills jag ska flytta...känns så långt bort men vän A påpekade att det bara är tre veckor...jisses...
snart bor jag fint, mycket fint, ganska knapert blir det men vad gör det när solen skiner inuti.


Semester nu:)

haha jaha hur ska man tolka det där...svarta eller turkos eller blå fötter och eiffel...glömde vad de hette..läskig blackout. Mycket underhållande i alla fall! Coldplay är asbra...och okej eiffel-bandet är ju mer roligt hehe.
Skitmycket på jobbet...det började med att jag skulle städa 16 stugor men vad som flugit i folk vet jag inte för många fler checkade ut i förtid...så det var bara att köra på  med ca 10 till. Jobbade över. Var hungrig och tålamodet var på upphällning...1 äpple på 9 timmar räcker väl sådär hehe.
kom ner för att lägga in nycklar...latmasken står där med en lapp med några extra stugor att städa, jag har fullt upp med att komma ihåg vilka av mina stugnycklar jag kan lägga in i facken, hon står och flåsar mig i nacken och säger hur ska vi göra och suckar. Jag säger : ja men ta några du då så kan jag ta resten...du kan bestämma.  Sen går jag till förrådet för att hämta täcke och kuddar. När jag kommer tillbaka står hon fortfarande med lappen i handen och har inte bestämt. Klockan tickar på och det är knappt en halvtimme kvar till deadline. Seriöst måste man bestämma allt! Det funkar liksom inte att bara stå och vela och inte ta reda på saker. Jag fick till slut ( efter typ två gånger till säga att hon kunde lämna några åt mig att göra) ta lappen från velpottan och styra upp allt. Och fan stress är bara förnamnet. Men sen fick jag verkligen lite perspektiv igår...låg filmen " the pianist" om en man under förintelsetiden. Där kan man verkligen kalla det stress, oro, skräcken i att se sin familj slängas in i tågvagnarna som åker till helvetet.

Söt kotte

Varit hos lillayster...kors alltså. Jag hittade ett kort på henne som var taget för flera år sen. Hennes blick är bra mycket visare nu, efter barn, hus och sånt. Det var bara så uppenbart att hon förändrats. Till någon jag ser som stark och bra:)

Skulle vakta lillkotten, syster lämnade huset vid 6.00, hennes sambo knackade på dörren vid halv 7 ( med ett par strumpor i handen med kommentaren: Jag är jättetrött). Sen åkte han.
Och ja vad gjorde då jag från 7-tiden till en bra bit över 8...läste skvallertidningens drottning: Se och hör...ja för lillkotten han var upptagen på sitt håll...



Så vad att göra hehe...i alla fall tips till sus...hittade en notis i tidningen:



Hehe " närmar sig tantåldern men slår inte av på takten"...och gissa vad hon gör då...here it comes:



Hahahaha internskämt kanske men jag fnisade högt när jag läste det och fotade i högsta hugg.

Annars har jag spelat kort med syskonbarnen, fikat och firat Felicia och Ellen...shit 10 år!
Nu ska jag snart steka kantareller mums mums...
kram

Dagens fråga: Om era fötter var tvungna att ha en annan färg än hudfärgad...vilken? Och vilken artist skulle sjunga en liten trudelutt när ni tog av er skorna ( varje gång!) ...tänk på att alla hör och ser...varje gång.

650 spänn...ja då förväntas tjocklek.

Kortis...men gissa vad jag ska läsa i litteraturkursen...ja böcker så klart. Men även denna goding...



hela 1475 sidor...ja då vet jag vad jag har att göra sen då hehe.

Dont feel sorry for me!!

Det här är inget " åh vad det är synd om mig" - text, så gör inte det! Jag har bara observerat lite...

Kärlek. Handlar det om att hålla upp den naturliga fasaden: mamma, pappa och senare barn. Villa, hus, koja. Lägenhet är mer accepterat. Numera.

Vad händer om det inte blir som för alla andra? Vad händer om pusselbitarna ligger överallt i världen och tiden det tar att leta reda på dem är längre än för alla andra. Eller alla andra...det är väl inte sant.

Vad är det för fel med att ta den tid man behöver? Vad är det för fel med att faktiskt känna efter och välja att inte tillfredställa andras önskningar om att det äntligen ska " fixa sig" för en. Så att man har något att prata om.
Jag är inte trasig. Jag behöver inte fixas. Jag är inte trasig.

Som om vi inte pratar annat. Det gör vi ju. Men varför är det helt plötsligt så svårt.
Ja jag vet. Jag är inte den snabbaste. Jag är inte den som älskar det där. För mig är det mer en kamp, ett val mellan att följa andras hjärtan eller mitt eget. 

Så här är jag...på väg mot det. Det som kallas livet. Mitt liv. Nej förresten...jag lever ju redan det. Så välj att lämna mig hellre än att döda mig. Välj att säga sanningen hellre än att ljuga för mig. Välj att leva ditt eget liv hellre än att försöka göra mitt till en kopia av ditt.

åh han nös och han frös atjo prosit!

Susie herregud! Nu får du verkligen inte klanta dig mer för jag vill ha dig i livet :)!

Har jobbat och lade mig sedan på gräset för att läsa i en bögbok hahaha...den är rätt bra!
Jag har tänkt ett tag att verkligen försöka få ro till läsning och för det krävs det en bra bok.
" Ett hem vid världens  ände- Michael Cunningham".
Men solandet fick ge sig efter ett tag för jag blev snuvig. Jaha då har man gräsallergi tänkte hypokondrikern.

Och jag ber om ursäkt för att det inte gick att gå till Mia och klara-klippen direkt...fattade inte riktigt vad som gick fel. ska bättra mig haha.
Sen vill jag bara säga hur tacksam och glad jag är att jag har er vänner...jäkla tur att ni finns!  Förut brukade jag tänka att jag inte skulle klara mig utan vännerna...det vet jag att jag kan. Jag kan leva utan er...men jag VILL  inte göra det!
Ska sälja en bok snart...för 20 pix. hahaha precis lagom för att köpa godis för!

Mia och klara...just for you...

http://www.youtube.com/watch?v=E4d4NSLxMXk

http://www.youtube.com/watch?v=Yd2NqeTO1oo&feature=related

zzzzz...jaha ...hej

Sömnig inloggning från kakan...att man kan bli så trött av att vara ledig i två dagar och sen börja jobba och råga på mosa armbågen mot en diskbänk så jag blodade ner nån kudde säkert. Nä inte riktigt så mycket blod som ni kanske trodde haha.
Eftersom jag inte har nåt liv  i röran haha så skissade jag upp lägenheten så ni får ett hum om hur jag ska bo.




Aha!!! Nu fattar jag varför jag är extra trött...jag vaknade typ vart andra timme i natt...typ först vid fyra, sen vi sex och sen halv åtta. Nu när det otroligt spännande mysteriet ( not) är löst så ska jag diska upp och sen fan kasta mig framför tv:n hahaha. Inte bokstavligen då...
kram

Stöka undan...

Sköna lediga dagar två...jag tillbringade söndagen hos min kära lillasyster som fick mig att typ tjuta av skratt för att hon fastnade med det allra heligaste i kossornas foderhäck..gud hon stod och hoppade upp och ner medan pappa sa: Aj då fick du den på fötterna?!

Annars hade hon arbete åt oss... vi rensade bodarna och ja fynd hittade man ju...





Vissa latade sig och tog skydd...



Far på sin car...eller not. Men det ligger lite humor i att långa farbrorn sitter på nån slags minibil



Lillkotte på vift...värsta sötisen som traskar runt som en anka och skrattade när man lekte tittut med boddörren haha, sen blev alldeles till sig och gjorde typ snubbelvolter på bodgolvet hahahaha...och skrattade samtidigt. precis som fnissiga vuxna gör i bland :)

Slutligen en liten saga...Den hjälpsamma katten



Det var en gång en stina som bodde hos sin tålmodiga matte Kakan och sin kattkompis Cissi. Stina var en mycket enerverande katt som gärna trasslade in sig i fönsterlamporna, skrek efter mat ( fast hon just käkat) och krafsade sönder inredningen.
En dag när matte var hemma , annars jobbade hon nästan jämt, Ville stina gärna hjälpa till med bestyren för den stundande flytten.









Fotnot: Stina var inte så värst mycket nytta...inte om man räknar med det när hon spann så högt och sa mjau när jag kom fram på alla företag för att ändra adress, eller ligga mitt på bordet och över alla papper och pärm och allt.

Men förrådet är städat och uppdelat till spara, kasta eller skänka bort. Gud va skönt att det är gjort!

Fattar inte-grej idag:
* Varför det ska kosta att flytta sin telefon till en annan adress? Jag kommer ju fortfarande ha samma abonnemang...jäkla fasoner i samhället!

Ja...

Jag måste lära mig att inte skriva  så långa rubriker!
Och inte somna så fort jag sätter mig!
Och att en gång för alla inse att Mcdonalds hamburgare inte är så fräscha och delikata...fick en  idag som legat bra länge där. Inte ett år kanske...men nästan haha.
Annars mycket bra dag på jobbet...allt flöt på, vi hade kul i personalrummet och jag har varit på Ica maxi och köpt nagellack...turkos och guld. Modigt va hahaha.

RSS 2.0