So long...

Lägger ner bloggandet för ett tag. Måste koncentera mig på att jobba ihop pengar till sommaren, skriva den jäkla uppsatsen på 60 sidor och satsa på drömyrket och den utbildningen.
Hej på er!

Sura nappar

Det här egosamhället...
Där alla går in i sig själva och analyserar minsta lilla gnutta av känsla. Hur känns det här? Mår jag inte lite dåligt?
Känner jag mig inte lite ledsen ändå?
Jag vill inte vara en filosofisk människa! Överanalysera samtidigt som kroppen och sinnet varnar för fara. FARA!
Vilken jävla fara?! Det är ju inte så att det kastas bomber utanför dörren eller att allt du har ryckts ifrån dig.

För allt ryckts egentligen bara från dem som inget har. Det här samhället där alla ska ha och ha. Rafsa åt sig livets godbitar, gärna utan minsta möjliga ansträngning.

( Ja! , jag har pms!) Men lite sant är det.


Ett av livets val...

Hm...man kanske skulle till och fläta ihop sitt liv med Bakomfumlarn 57 eller varför inte Roffegoding 44...hehe eller inte!

Söndagsnytt

Mia skäringer var så fin igår, lördagen var fin hela den. Annica kom hit med tåget, vi gick på loppis, sedan åt halomiburgare och pomme och spelade Bondespelet. Och på kvällen satt vi på en balkong, halvvägs upp i himlen i de geer och skrattade med Mia skäringer. Vilken härlig person hon är:)

Nån som är ett snille på fjärrkontroller till tv? Emma, Jo och Simon kom med en gratis tv, den jag hade gav alla tinnitus.
Kanaler är inställda och klara, men fan något som är så irriterande är när man inte kan något och instruktionerna inte gör det enklare...ljudet är tydligen inställd på nåt sätt, och det blir ljudlöst om man så mycket som rör på volymknapparna ahhhhhhhhhhhhhhhhhh! Blir galen.
Men tack för garatistv:n, den verkar vara asbra annars:) och inte piper:).


Det svåra blir det logiska...

En före detta klasskompis sa en gång att när hon var liten och hennes katt dog, hade hennes mamma sagt att " Nu är hon i katthimlen och äter en massa leverpastej".

Både veterinär och jag insåg rätt snabbt att det var inget att diskutera. Gulsoten, som var följd av att levern lagt av och att hon hade en stor mängd cancerceller i kroppen, hade gått för långt. Så det blev en spruta, hon fick stilla somna in, vilket var det absolut mest humana, men hon var en toppenkatt som skrämde slag på Annica en natt, genom att sitta på hennes mage och glo:).
Men livet går vidare...det verkar som om vissa i omgivningen tänker att jag hade katt som ersättning för en "riktig familj", vilket inte är det minsta sant.
Jag hade katt för att jag tycker om djur. Punkt slut.

Tack Emma, Meri och Simon för en jättegod lunch och roligt sällskap, för kläder och te:) Ni är fina ni:)!

RSS 2.0