zzzzz

I natt kommer John blund bums och kastar sömnflagor över en...

träna
Plugga
Bränna ner alla skivor på datorn till skivor (
datorn har varit så jäkla seg sista tiden, oops hade visst 350 låtar på den, kanske därför:)
Bakat bröd
suttit i datorns sken alldeles för länge

Kvar att göra:
Göra grupparbete ( via chatt) klockan sju

Äta

Hålla mig vaken till en vettig tid att gå och lägga sig, alltså inte som i går,  halv 8.  


weekend with hockeyboy

Det tål kanske att sägas igen, men helger går så jägarns fort. Fredagen svischade förbi med femma och Lovis som sällskap. Vi drog först till coop o handlade. Alltså det är nog inte normalt att vara så glad för att storhandla, fick typ en tår i ögat när varor kunde läggas i vagnen. Mat är fantastiskt! Sen bjussade femma på halomiburgare och klyftpotatis och efterrätt. Att vi blev mätta är en underdrift, inte ens ett dugg sugna på nåt när vi kollade Sex and the city på kvällen.
Lördagmorgon var det dags att åka tåg, två timmars resa för att träffa Annica. Det klart värt det, vi pratar i mun om allt och inget och går på loppis och hittar INTE ETT JOTA. Så är det alltid, när man har pengar...
nej fast hon hittade en handduk och jag två vykort.
Fylla hanns med också. Ja alltså inte jag haha, när jag får i mig nåt med alkohol somnar jag som en gris. Så kul är jag med alcohol in the body. " Nu ska vi gå till puben!" Från soffan : zzzzzzzzzzzzzzzz
Men allvarligt, på tåget hem på kvällen kom det ett gäng med supportrar som skulle på hockey...
1. Det första de sa när de kom på: " Fan finns det nånstans man kan pissa?" Eh ja utanför tåget.
2. Trycker sig ner på sätena bredvid, pratar om nån tjej som en av supportarna tydligen lätt skulle kunna få , fast sist de sågs ute blev han så bajsnödig så han fick typ stänga dörren framför henne på toan, så jävla mycket ville hon ha honom.
You`re better of girl...tror inte att du missade så himla mycket och hur fräscht är det att GÖRA nåt efter att han har hmmmmm.

Glada är det hehe

En morsa (guess who) sa en gång att singelmänniskor blir så egocentriska, ja och nu kommer ett egoinlägg haha. Det kommer handla om några saker som får en (mig) att må bra, och var annars ska man skriva dem om inte i en blogg, det mest ego som finns typ :).

1. Träning
Femma lekte hobbyläkare och kom på orsaken till mitt suckande och surande i telefonen (medan hon bakade bröd och hade en halvsnurrig hjärna efter en dålig natt med spyende barn ( tack för att du lyssnade!):
Jag har inte tränat på en vecka och tydligen har kroppen fått för sig att det är "the thing to do" för att inte må skit och tro att " Ja världen kommer gå under" och " Ja, saker är alltid skit"... så nu måste jag ta tag i det, planera in träning, det lönar sig i längden och sparar trötta hjärnor med öron.

2. Raggsockor ( är fan beroende av dom, får lite panik om de fått fötter och är borta)...

3. Det minst ego kanske, men fina finisar till vänner och syster...vad vore livet utan sådana som svamlar om niagarafall till mens , berättar om mammors "tough love" som yttrar sig i kommentarer, systrar som skadeglatt säger att de ska fira med fläskfile nu när lillasyster fått bebis, medan man själv njuter av en stor skål med mannagrynsgröt eller ja allt mellan himmel och helvete.
4. Pengar! No need to say more about that:) Imorrn blir glädjens dag, fest i början av månaden, pest i slutet hehe.

Dags o nanna kudde, o vakna upp till en rik dag!

Tack för att ni tillät en liten egotripp! Bidra gärna med en egen i kommentar:)


ähhhhhh eller "damn husband", du bestämmer!

Klockan 13.18 i går föddes lillasysters bebis ( Axel?). Samtidigt hände det stora grejer för  storasyster ytfluff, hon satt i England och skrev ett surt sms till sin man. Usch nu blev det svårt! Vilken händelse är störst! hehe

Röstning pågår till nästa inlägg! :)

i-landsklagan som får en insikt

Frukt mättar inte. Det gör en vrålhungrig. Tur att man kunde få till en hundring på kontot och handla lite mat då:)
Vännen A och jag pratar ofta om pengar...om att vi inte har några vill säga hehe. Svävar ut i diskussioner om hur jävla fint vi skulle kunna ha det hemma när vi blir rika som troll, fast jag tror att det mesta ändå skulle inhandlas på loppis.
Igår , när jag stirrade in i skafferiet och var så jädra hungrig, snabbmakaroner mättar inte så länge. Valet stod mellan att käka popkorn eller kanske marsansås...hm nä men man kanske skulle blanda lite havregryn med mjölk och socker. fibrer är bra. Jaha just ja, inga havregryn, ingen mjölk, inget socker. Man känner sig lite fattig...
Kylen vrålar: JAG ÄR TOM!

Men sen räcker det med att titta på nåt program om uteliggare eller nån som har parkinson och får (vaken) opereras i huvudet, och läkaren borrar medan gubben får ligga bakom nån plast...
Det finns fan värre grejer!!!!

Fick gratisprover idag...nu blir det och bada och leka spa:)

Tre grejer:

- Det känns lite coolt att en babyborn heter samma namn som en själv, tackar och bockar till/för Meri hehe.

- Varför går man och spänner tungan så den blir helt spänd och känns som om man bitit sig. Sluta!!! Man borde ha en käkmassör som står och gnuggar tills käken blir alldeles slapp.

- Har läst en halv roman till psykoanalys-kursen, den ansågs som en jätteskandal när den kom ut för typ hundra år sen. Fast so far är det enda skandalösa att den är så jävla tråkig! Fattar allvarligt talat inte nåt av vad jag läst sista timmen...

Familjen annorlunda är för andra.

I går söndag var planen utstakad. Gå på Meris 6-årskalas och träffa emma och vi tog hand om 10 prinsessor som käkade kakor och letade skatt. Två timmar senare: tjut, trötthet, smält glass och fallande ballonger. Hejdå barn! Vi sätter oss på en stol ( var) och tar en kopp te. Puh! Mycket trevligt!
Kvällen: Mamma ringer. Vi pratar om lillasysters bebis som typ sytt fast sig själv i livmodern och vägrar komma ut, vi pratar om bibliotek och hon säger att jag har bra arbetsmoral. VA? En komplimang:)
Sen blir det godis och kaffe. Måste hålla ögonen uppe, för premiärer av The walking dead är på tv 11 klockan 22.30. Det var planen. 22.31 zzzzzzzzzzzzzzzzz Fan!!! Men just det ja, finns ju play. Mycket bättre att titta på en skitdator som hackar och inte vill visa programmen , not!


Kolla in syrrans schysta konst!

http://www.art-by-susie.co.uk/html/bio.html


Alla känslor har sitt syfte!




Det kan inte ses som en överdrift, en lögn när musiken  kramlar sig fast som en hinna av lugn, när risken är lite högre, lite mer öppen med att tårar kan komma. Att våga chansa, kanske blir det ledsenhet, kanske inte. Men välja att inte fly. Så händerna sysselsätter sig med en penna, fyller i ord i mallen som kan ses som ett korsord.
Coldplay passar för ändamålet, för öronen som egentligen vill ha ett mellanting av tystnad och bitterljuva guppande toner i luften från stereon. Att utmana det lilla "trollet" därinne som gärna tar över, men den gubben går inte längre. Är inte rädd för dig längre.
Anna ternheim, sedan Fredrik Lindströms fantastiska humor, Adele.

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down on your face
And on your face I...

Tears stream down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down on your face
And on your face I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

( Coldplays låt: Fix you)


Mårten Gås

" 65-åring blev kär i en gås"

Tack msn för att ni gör alla människors dag och berättar de allra viktigaste nyheterna! :)
Undrar hur deras samboskap skulle se ut, i hemmet:
" Men fan vad du skärpar ner! det ligger ju fjädrar överallt!"

Grå som grus

Sista trycken på tangenterna. Sista meningen blir ett avslut. Hemtentan är klar. 8-11, klar lagom till lunch. Och det infinner sig ett otroligt lugn i bröstet.

Hemtenta
Psykoanalys-redovisning
Grupparbete
Fixat praktikplats
Intervju


För övrigt har Stina börjar med en ny sysselsättning...kanske har hon missuppfattat syftet med kattlådan, men typ varje gång man går in på toan och tänder ljuset sitter hon  och RÅGLOR rakt ner i kattlådan. Varfur? Det är som om hon ser nåt levande där, vill man ens veta. Men sen när man själv tittar är det bara grus. Udda hobby!
Hon kanske känner sig grå i själen och känner med gruset, inte vet jag! :)


Hej Bullen!



En fråga: Varför, jag menar VARFÖR har tonåringar inga kläder på sig i kylan?! Gå i kort ÖPPEN skinnjacka , ingen halsduk, tunna vårskor och knappt strumpor. Det blåser ju nästan nordanvind ute och vi normala människor fryser i våra vintertjocka jackor, så pass att vi får behålla halsduken och raggsockor på inomhus ett bra tag efter utevistelsen...förstår inte meningen med att gå och frysa ihjäl...gör ni?
Har ni någon teori?
Mvh en undrande sparv


Lilla gubben

Stackars Brad...han mådde SÅ dåligt efter att ha vankat runt och sagt hejdå till båda tjejerna i The bachelor season 15...
Synd om dig my ass! ( Jag borde läsa artiklar om bibliotek nu...men fastnade visst lite på youtube...:)

Nu ska han vara med i en ny säsong och leta kärleken...
se klipp: http://www.youtube.com/watch?v=QyMpaJ6TXmo&feature=related

Okej han kanske inte mådde så bra...lite synd är det om han...




Finns ens kärlek?

Mitt i allt tråk är det fantastiskt när Emma svarar Heja Bamse som en pepplåt:) Tack för att du gjorde min dag! Den är ju helt klart svängig.
Kom på att det var alla hjärtans dag typ nyss...skönt! Alltså att man inte haft nån "singelkris" för det.

Men en kärleksgrej har man ju i alla fall gjort...dumstirrat på Bachelor på tv 11. Imorrn är upplösningen, vem ska han välja? The true love...or not. Finner händerna söka på google, vad händer... varfur vänta!
Tydligen väljer han INGEN. För han får kalla fötter fastän han till och med hade flugit dit en av tjejernas pappa och allt. Så han säger: Jag skulle gärna vilja svepa upp dig i min famn och säga att jag älskar dig...men jag gör inte det.

Nähä, men låtsas inte att du gör det då , hånglar runt med alla och sen säger du att du är helt förälskad. As!

Trökigt

Blä blä blä
Någon som vill skriva klart hemtentan åt mig? Nä i didn´t think so...
inte jag heller hehe
Men jag får nog lägga ner den för i dag, tre timmar räcker. Nu ska jag dyka ner i Freuds maniska värld. Great.
och vem fan kan koncentrera sig när folk marscherar nerför bibblans trappa... ska inte bibliotek vara tysta. Nähä my mistake:)

Suuugar town

Låtar som funkar som energitändning, dvs hoppa runt som en kråka medan man steker pannkakor:

These bootes are made for walking- Nancy Sinatra
? ( nya singeln...) - Adele
Sugar town- Nancy Sinatra
Trin sleeping with a broken heart ( udda nog, är ju inte värsta muntra titeln)- Alicia Keys
who knew - Pink

Vilka låtar har ni?


Moffla

Svarta katthår tar över lägenheten. Toaletten. Badkaret. Mattorna. Kläder. Dammsuga. Skura. Doften av såpa. Tvättstugan. En maskin är trasig. Så klart. Ta en promenad. Handla äpplen. Frukt är godis. När man inte är Bill gates. Gammalt bröd i påsen. Blir festmåltid till parkens korpar. En mofflar in brödbit efter brödbit. Mer bröd än näbb syns. Stuvade makaroner. Glee. Det är roligt. Har allt. Kaffe och nybakad syltgrotta. Inte vacker men god.

 

Haja till

Kommentar, en man till en busschaufför på stan:

"Jag köpte långkalsonger igår, jag är uteliggare."
Den är ju verkligen tvetydig den meningen...ja man vet inte vad man ska säga.

Hur har er dag varit?




Kryssa i jookkkker!

Dagens tre godbitar...

1. Tystnaden/ro på universitetsbibblan. I alla fall om man är där på morgonen. Det går att koncentrera sig nåt enormt där, vid ett bord vid fönstret. Hemma hinner man ju lätt tänka " äsch, jag tar o ser på en film".

2. Goodie-påsar... i entren på universitetet stod en glad tjej och delade ut påsar från telenor. Block, penna, nudlar och info om telenor. Gratis är gott!

3. Kaffe och wienerbröd efter maten. På morgonpasset imorse pratade de om hur det är så hysteriskt kring godsaker, att om någon inte äter upp sin kaka t.ex blir folk: Om ingen ska ha den, går jag och kastar den! Och blir helt nervig och det dåliga samvetet måste lugnas och frestelsen tas bort. De menade att varför inte bara säga: Kan jag ta den där? Och njuta! Varför ha så dåligt samvete för att man tycker om sötsaker! Att äta i måtta är ett bra sätt. Caroline af ugglas menar också, varför inte unna sig och njuta istället för att trycka i sig kakan. Så länge man äter nyttigt och är mätt på mat och inte kakor. Agree!

Marknadssnurra

Freud. Lacan. Laga mat. Skönt med träning med emma. Skönt med promenad med fem. Luft som suger in sig i porerna. Biter i kinderna. Blir glad. Känner att tiden då livet var värt ett skrutt är långt borta. Nu är livet på den goda sidan. Den sidan där det inte gör ont. Dricka varm choklad. Se en usel film ( visade sig vara en barnfilm) om Kitty och Hollywoodmysteriet. Skrivbordslampans ljus stickande i ögonens sikte. Dags att släcka. Vila. Sova. Onej måste ta tag i ett läskigt samtal i morrn. Hjärtslag 199. Fina Fem ringde. Kom till porten sa hon. Du ska få en kram. Sa hon. Jag älskar dig. Sa hon. Borsta tänderna. Gråta en tår. Så himla fint. Gjort. Har ingen man. Har inga barn. Än. Har ingen volvo. Har ingen hund. Har en småfet katt dock. Kanske som kompensation för en småfet hund. Det spelar ingen roll. De finaste av vänner väljer att stå bredvid. När livet svänger i kringelikrokar. Och ni vet vilka ni är. Att sätta namn. Behövs inte. Ni vet. Tack. Tack. Tack.

Tjena du

Hoppas ni tog förra inlägget på rätt sätt ( om det nu finns ett rätt sätt)...nu i efterhand när jag läser det låter det så jävla hurtigt och som om det är det enklaste i världen. Det är det ju inte! Fast inte heller det svåraste.

Dagens ovanlighet: Carl Bildt listar vilket land som har det bästa kaffet i världen ( På morgonpasset i P3), tydligen var det nåt land som hade assopigt ( som smakade vatten och grus), låter mumma.

Dagens överraskning: Carl Bildt har en härlig ironisk humor!

Dagens ide: Emma ( vi tränade idag:) kom med den braiga idén att göra ett kontor av garderoben! Tack emma!! Då blir ju lägenheten en trea helt plötsligt.

As i go down to the river

Haha bra tips på fågeln i förra inlägget:)! Idag skulle jag vilja utbringa ett hurra för er...

Fina människor!
I det egoistiska samhälle vi lever, där den nyaste grejen är det som gäller.
Där vi ska ha och ha och ha...
Allt för att bli lite gladare, allt för att fylla ut mallen vi följer. Så den ska se bra ut på ytan!

Ni är fina! Ni är bra! Ni behöver inte fylla ut er mall med dyr semester, kläder, platt tv.
Låt inte det mörka, det deppiga, det som så gärna ältar i en. Tiden är för dyrbar!
Vi ödslar tid på att vara rädda, själv har jag flera år av slöseri i ryggsäcken, och vad hjälper det liksom. Inte ett jota.
Ta av offerkoftan som gärna vill hänga tungt på era axlar, vägrar släppa taget.
Ni förtjänar bättre, ni kan komma till ett bättre sällskap, där dagarna går upp och ner, i stället för bara ner och ner.
Möjligheterna är precis framför oss, och om vi inte ser dom, då kommer de snart skymta fram.

Berts mormor säger i en scen i "Bert - den siste oskulden": En dag vaknar man upp och upptäcker att man är död.
Berts mamma viskar: Det känns redan som jag är död...

Kärlek, hopp och energi vill jag ge er. Men det blir bara ett inlägg, i en blogg, i en cypervärld, i ett samhälle styrt av prestation och prylar. Men hoppas det når fram!
Puss

Och det var fan ingen stork...

Söndag är promenadernas dag, i alla fall kan man ju gissa det då stråket kring strömmen är översvämmat av folk i fina:)  90-tals inspirerade jackor och armkrokshållning. Förutsägbart kanske någon kan tycka, promenader händer det ju inte så värst mycket på...well check out this big oväntade sak som nafsade barna i nacken:



Den var lika hög som en barnvagn och ingen and!
Försökte få en bättre bild men den väste så läskigt så...:)

Vet ni vilken fågel det är?





Flås flås flås

Vem sjutton är det som flåsar en i nacken hela tiden????
Jaha! det var visst Tiden och hans vän Allt som måste göras, fast de verkar vara lite osams just nu.
The best thing to do is to make a list:

- Planera, planera , planera!
- Göra, göra, göra!
- Ha raster, äta ordentligt, sova när man ska sova!
- Inte stressa!
- Göra roliga saker!
- Träna ( fan vad jag saknar att träna, men är man sick så är man, så fort förkylningen lagt sig, då...)

Goa gubbar...

Det är en härlig känsla i kroppen när man kommer hem , efter tre nätter på vandrarhem och efter en resa som lyckades överträffa sig själv!
Herregud, tänk att en tur till Växjö kunde göra det...

Folket...
Man kommr ofta som person, nervös och kanske hungrig och vilsen i en ny stad, det är mörkt och tågen krånglar och man hittar inte ett jota. Sen drar man in ett djupt andetag och bestämmer sig för att inte bli den som tjuter på en buss-station många mil hemifrån.
tar en buss, hittar vandrarhem och där då...där bor det människor med stora hjärtan och humor. Det känns som vi känt varandra länge länge...och vi fungerar som stöd när vi som zombies går ut från sovsalen till toan , efter en natt där en kvinna snarkat och snarkat...
Vi garvar åt små grejer, käkar ihop, ser på tv och blir ett "vi" istället för "allena".

Ljud...
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz, folks fnysningar i sömnen, fniss, sorl från den stimmiga världen innanför universitetets dörrar, den otroligt utåtriktade vandrarhemskillen som vet vad service är.

Uttryck...

Köttfärsblommor ( en tjej menar körsbärsblommor:)

" Ja hej, jag heter ...... och jag bor hos dig....på vandrarhemmet alltså... ( En tjej ringer till vandrarhemskillen för att fråga en grej:)

Bilder...



Vem vill INTE gå med i Fläsleggen liksom hehe!



Jönköping



Inbjudan till en dag i prinsessans tecken:), även som 27 åring kan man bli bjuden till barnkalas. Nice! Och emma som bakar så jädrans gott!

Nä ...får det bli kaffe och diegestieve eller hur det nu stavas...och film. Imorrn är det vardag igen:)! Idag slappardag!


RSS 2.0