"Fy vale, vem sänkte värmen"

Det står överallt, i alla fall när tidningar satsar på den stora stora nyheten (varje år) " så sover du bättre" eller
" Enkla tips för bättre sömn". Ett av dem är att ha en ritual varje kväll. Alltså inte en sån då man typ hugger ned en pinne och dansar runt den spritt språngande näck medan man mumlar nåt. Säkert nåt om att man fryser typ. Nä, ingen sån ritual alltså , fast om det funkar för nån, är vi dumma nog att döma det?  Nä, tänkte väl det:)
Ritualen går ut på att man ska stänga av tv:n och datorn, varva ner, borsta tänderna ( glöm inte tandtråden, för om man gör det blöder tandköttet av abstinens), och sen lägga sig. En rutin är kanske mer ett rätt ord för detta. 
Rutinen här hemma är att sörpla te, TITTA PÅ TV ( helst nån polisserie), och varva ner. Trodde jag i alla fall fram tills nu. Bara för att jag försökt tänka till lite och lagt mig ungefär samma tid några kvällar är hjärnan helt kajko.
Polisserie? fnys! Säger hjärnan och ögonen klappar ihop runt
 tio, halv elva. Gå och lägg dig! Som ett halvtrotsigt barn försöker man streta emot, men vem fan vinner. Hjärnan går ( huh, tänk om den kunde göra det...gå iväg alltså...)mot sovrummet, kroppen går ut i köket och kokar te. Har man ledig kväll och förmiddag i morrn, så har man.

Efterlysning

Innan frukost hann det ploppa in två sms: " Du måste äta människa! Ät lunch med mig!" och lite senare ett från en jobbarkompis " Lämnar du in dina tidrapporter själv?". Haha, snacka om helt olika. Så den lediga dagen är en härlig dag, med lite småfix hemma, ringa några samtal, sen lämna tidrapporter till chefen, lunch med emma, hem och tvätta, och sen promenad med Maria. Förut kunde man känna sig lite lat när man hade liknande dagar, men nu vet att jag ska jobba igen i morrn, så då är ren njutning att vara en drönare:). Tänk att saker och ting, livet i sig självt känns väldigt smidigt om man har vissa grunddelar på plats.
Förresten, jag efterlyser era varianter av uttrycket " Hon/han har inte alla indianer i kanoten...".


Rent lyxigt o vara ledig i morrn:)

Håll dig vaken! Håll dig vaken nu!!!
mantrat som snurrar i min hjärna, medan det åker in polkagris efter polkagris i munnen, så att tungan blir alldeles sträv och man får  ont ( ja ni som käkar hårda godisar fattar känslan).

Saker man inte ska göra för att bli pigg ( man tror att man blir det av följande...helt jävla fel det:)

* Bada badkar
* Läsa en japansk bok
* Äta polkagrisar ( till en början uppåt men sen blir det nedförsbacke, big time)
* Blogga ( för då måste man sitta upp och då tänker kroppen att den ska bågna, ner över tangentbordet så det står jngbnjobjgnbfnonnj istället för typ hej.

P.s Tack Linnea för kommentar, jag kommer sakna dig i butiken i sommar:) Du var alltid så härligt lugn och bläddrade i nån tidning när lugnet lagt sig:)

This is the year

Söndag. Det är ljust ute. Säkert så det sticker i kinderna. Känsla. En kopp kaffe med lite mjölk. En och en halv ostmacka. En fin hälsning från emma. Hjärtevärmande. Nysa med macka i munnen. Var tog brödbiten vägen. Det vet ingen. Snart vet jag. Haha. Om två timmar börjar jag jobbet. The real deal. Vuxet. Långsiktigt. Planerande. Tror att det här kommer att bli ett mycket bra år. På olika sätt.

Hur är er söndag?

Ögon som fyrkanter är the shit

Oj...eftersom det var extremt trist på tv:n och boken jag håller på att läsa kräver att man är alert, valde jag en kopp te (eller två) framför datorn nu i kväll. Och ja möjligheterna är nästintill oändliga. På den där tv-sajten som fina emma tipsat om, finns det något för alla humör.
Ikväll blev det att checka in pilotavsnittet av serien " Up all night" ( komediserie om nyblivna föräldrar som får panik, haha), följt av första avsnittet av ungdomsserien " The vampire diaries" .
Fniss och lite ungdomsmys/blodstörst, alltid den självklara kombinationen hehe. Har lite söndagsångest, fastän det är lördag. Imorrn blir det att jobba, men först sovmorgon! Men tänk om man ändå skulle knapra ihop några cd-framsidor till brorsdöttrarna nu...ja så får det bli!


http://www.tv-links.eu/tv-shows/Up-All-Night_27110/


" Oj, en liten plastchokladbit...alltid vad jag önskat mig":)

Idag har det varit bytardag här hemma. Saker i mängder, lite trevligt folk och två främlingar kom hit. Det var mycket trevligt:). Främlingarna var visseligen en av de andras föräldrar, men jättegulliga och nästan bad om ursäkt för att de stövlade in. Det var ju inget jobbigt instövlande, främmande människor borde hälsa på varandra oftare, ta en fika och prata:)
Tack till ni som kom, roligt och ses!

Och vet ni...är numera fast anställd, lön och friskvård:). Kanske har gått och oroat mig för tanken " har jag pengar nästa månad", för nu när man vet att man har det, blev man plötsligt skittrött hehe. Eller annars är det på grund av att man har hela vardagsrummet knökfullt med grejer.

Blir att sortera och dansa loss till Laleh då:)


E som i Emma

Aha! Emma är den mystiska kommentatoren hehe. Här kommer din dikt!

En droppe te
blir de
med en tjej
som har en grej. ( hehe)
En fin person
som lät en sova som en pion
på hennes golv
när ens granne fått en (majs)kolv i huvudet
och hota med en dödsnota.
Päronbiskvi gillar denna emma,
grön och krämig,
du blir så vulgär då,
och det är underbart så.


Puss!

A som Annica

Här kommer en liten liten text om Annica:) för hon skrev så fint om Lassie hehe.

Två brudar från skogen,
möttes inte i logen.
På något vis
kom en bris,
de skulle mötas var det visst sagt,
av någon i  givakt,
sy och sticka, fika och vricka,
runt i livets kaos, utan paus.
Vilken tur man har att känna denna annica,
istället för en pannica.

( fy fan vad dålig hehehe, men jag hoppas att budskapet kom fram, att du är så himla bra:)!

Dra maten

Farit som en jojo genom stan. Handla frysvaror på willys. Hem. Handla på öb. Hem. Handla kylvaror på hemköp. Hem. När man ingen bil har får man helt enkelt dela upp det så att man orkar bära. Vill knappt tänka på hur mycket man betalat, men ändå inget onödigt. Jag har bestämt mig för att inte spara in på mat, ogillar att inte ha nån god mat hemma även i slutet av månaden, så nu jäklar satsar jag på att fylla och lagra för alla dagar.
Så skönt när man känner att man kan göra det, samtidigt som man kan lägga undan pengar på sparkontot. Om ett par timmar blir det lite kvällsjobb och sen hem igen. Att sova i sin egen säng är såå skönt numera.

P.s de som deltar i omröstningen i förra inlägget får en egen dikt som publiceras här:)


Göra ett val...

Omröstning, om ni var tvungna att sitta i ett rum med en av följande personer i ett dygn, vem och varför?

A.

B.

eller
C.


Och klockan blev 18.00 idag med...

Det känns som hundra år nu, sen det fanns pengar på kontot. Maten är uppäten i kylskåpet. Frysen ekar tom förutom nån matlåda med nån gratäng som man blev dålig i magen av för sådär 5 månader sen. Varför den ligger där är det ingen som vet. Det är väl som med allt annat. Vi har ju alla saker liggande runt och i oss som egentligen borde ha kastats för länge sen.
Den 22 januari skulle mormor, om hon fortfarande levde , fyllt 101 år. Nån gång borde man ta sig en tur till hennes gata och titta upp mot hennes fönster. Bara för att.

Ont , det gör ont...

Det är inte ofta man kan säga att man nästan kräks när man ligger i det avslappnande badet. Ett tips så där till alla badare ( eller baddare hehe) är att inte läsa en bok där de bland annat i en scen flår en livs levande människa. Och då är man ingen lätt kräks - människa.
Nu till en glad nyhet ( ja som om det ovanstående var nån nyhet:) är länken nedan. Särskilt till susie, varsegod kära syster!

http://www.svd.se/naringsliv/ikea-backar-om-leverantorer_6791231.svd

Hand i hand

Lycka och flyt ska alltid följas av lite skuld. Det är djungelns lag det.
En fin lön kommer in på kontot, men då vill csn vara med i leken och skickar ett jätte positivt brev som säger att man minsann är skyldig dem 200 000 spänn, men okej för att vara schyst behöver jag bara betala 9000 i år delat på fyra tillfällen.Tack som fan:)
Jaja, that´s life!
Om man vann en miljon eller till och med en halv miljon skulle det kännas helt värt det att betala hela skiten på en och samma gång. För att slippa ränta och skit.
Det är som när man är skyldig typ försäkringskassan och man typ bröt ihop lite  för inga pengar hade man alls. Då sa gubben: Ja men du , vi kan göra en avbetalningsplan på 22 månader och betala lite varje månad.
Va bra, tänkte man då. Men glömde helt bort att hjälp också kommer hand i hand med straff, så även om skulden minskar, ökar den också hela jävla tiden. Men men, that´s life. ( sorry Maria, inte ditt fel:)

Det deppiga 90-talet med brev och dårskap

Hm här sitter man och tänker på framtiden och småler. Det skulle man vetat när man var nere i gråträsket år bak i tiden. Att saker inte är som de är på högstadiet t.ex, för alltid. Det blir bättre. Det blir bra. Och pengarna rullar in nu. Det går bra nu. ( Som Petter sjunger/rappar)
Ikväll blir det charader hos C och T. Och tydligen kladdkaka med, trevligt trevligt hehe.
Nu lite kaffe och ett avsnitt av New girl, roligaste serien just nu:).

Vad händer i era liv just nu? Skriv till oss, Bullen 102...nävars.
Men fasen, någon borde starta en blogg som heter Bullen...

Laundryday

Irriterande ljud/lukter:
1. Sprakande radio
2. Avlopp
3. Gnisslande tänder
4. Monotona röster
5. Tjuriga kommentarer
6. Larm på sjukhus

Oj då nu blev det visst bara en lukt bland hermelinerna...slänger in kattlåda och när en katt suttit på ens tröja.
Känner inte alls för att jobba idag och i helgen. På nåt sätt tog min hjärna semester igår på lediga dagen och fattar inte alls att det är dags igen hehe. Borde ta en tupplur senare innan jag börjar , man vet aldrig hur nätterna blir. Får väl sätta på tv:n och nåt sportprogram för det är perfekt bakgrund till zzzzzzzzz.


Inget personligt, men...

Att vara så jäkla tillgänglig. Kanske skulle man varit född på Lilla huset på prärien-tiden, då det mänskliga mötet var det som gällde. Varför har mobilerna tagit över världen? Varför är det så jäkla viktigt att vara tillgänglig hela tiden, varför måste ögonen dras till en liten skärm - i ensamheten eller i sällskap?
Satt på spårvagnen häromdagen, tittade ut genom fönstret, tittade på människorna som konstant satt med blicken på den där lilla plastbiten i handen. På fönstret satt en pappskylt som sa att nu kunde man minsann logga in på en sida med sitt (jäkla) facebook konto och då se vilka som satt på spårvagnen och var inloggade de med. Who the hell cares.
Bara väntar på när det smäller. När facebook helt plötsligt anses vara skadligt eller nåt och alla vill dra sig ut ( privatpersoner och företag). Visst, fattar att företagen når en viss kundkrets genom att locka på facebook, men det finns också nån slags desperation i att alla blir helt " vi måste ha vårt kontor på facebook annars dör vi!!!".


Sammanfattande

Fördel med badkarsbad: Varmt, avslappnande, renande ( eller ja skiten rinner av en och sen ligger man o guppar runt i den), nästan ett måste efter dygnspassen, mysigt, man kan läsa eller lyssna på musik eller stirra in i kaklet:).

Nackdel med badkarsbad: varmt, telefonen kan ringa, musiken kan vara för hög, boken kan bli blöt, man blir astrött efteråt, och TÖRSTIG.

Fick brev från lönekontoret idag. Tjoho tänkte man när man öppnade och såg summan 12 000, men när man läste vidare så var det ju inte alls lönespecen utan mer en sammanfattning av min lön på nya jobbet för nov-dec. Verkligen...bara 15 000 spänn på vad som känts som väldigt lång tid. I och för sig har jag bara jobbat där i två, snart tre månader, men men...fast det är ju bra att det går uppåt och den summan är typ månadslönen snart.

Nä nu står jag inte ut med tröjan...den luktar ju skunk.


Paus

Inte konstigt att föräldrar får psykbryt när de lämnar jobbet och hämtar barn och handlar mat och går hem med de skrikiga barnen och maten bränds vid och ingen blir glad.
Den där lilla stunden då det blir tyst, man går hem, man lagar mat. I tystnad eller musik. Den är jäkligt skön och viktig. Och då har det ju ändå varit en rätt hygglig dag på jobbet. Hatten av för de som faktiskt andas och räknar till tio, för att inte passera gränsen för det som är okej att göra mot en annan människa.

När det gäller

Vilken spännande meny det är på resturangen här hemma, särskilt i slutet av månaden. Och vilket urval, och vilka ingredienser. Krossade tomater, lök, pasta och vispgrädde. Thats it. Så mycket soppor blir det hehe.
Men, och det här är ett mycket stort men. Det spelar ingen roll. Hälsan finns, här, och hos de jag älskar. Och det har blivit så mycket viktigare och uppskattat på sista tiden. Så jag äter tomatsoppan med ett skönt lugn inuti.

Titta titta

Det är nästan så att man blir gladtokig...vad mycket bra serier det finns som man lätt kan missa, det som ska följas/ses närmsta tiden är:
Revenge
New girl ( Finns på länken nedan)

http://www.tv-links.eu/tv-shows/New-Girl_27099/season_1/episode_1/
Verkar som man kan hitta typ alla världens serier på den sidan, gött i vintermörkret fram till våren:)
Sen ska jag kolla in en som heter Three rivers, med skådisen Alex o´louglin i huvudroll. Sägs vara rätt b, men vaddå om det är gratis så:)

Nu i eftermiddags satt jag o käkade mat och avnjöt Alva och sotarns dans i Madicken på tv. Klassiskt och sotarn han...han går inte av för hackor han hehe. Eller det kanske är mest för att han jobbar med ett ansträngande jobb :)

Söndag

Lite smått förvånande att inte ligga stupad på soffan vid det här laget. Den här natten har inte inneburit nån sömn. Men nånstans kanske ändå kroppen anpassat sig lite grann numera. Den vet vad som händer, kan hända och att sömnen alltid går att  ta igen föjande natt. Men jag tror inte, likt bror Franka, att man pallar att jobba skift och nätter för hela livet. Good money dock:)

Idag blev det tvunget. Tvunget att säga till en jobbarkompis om en grej. Även om vi alla är lite av konflikträdslan självt, att det ska bli dålig stämning och så hehe. Det är typ en av de värsta sakerna som kan hända enligt oss alla ju här i sverige.
Men att komma för sent varje gång man jobbar, att man ska tvingas vänta över en kvart på att nån ska dyka upp...det är extremt irriterande.
Så, utvilad or not som man var hehe, kom personen i fråga såklart sent idag med, och ursäkterna började komma. Men då sa (jag?!) nåt om att det vore bra om du försöker komma i tid...det kan bli lite irriterande för oss andra att behöva vänta, vi kan ju ha planer efter jobbet.
Skakade inte som ett asplöv, mer som nån som druckit lite för mycket kaffe och sovit typ 0,2 minuter. Men nån gång ska man väl knocka känslan av att alltid vara till lags och inte stöta sig med nån. Jag tyckte ju ändå att jag slängde in ett bra avslut: Jag ville bara vara ärlig mot dig nu direkt, och inte att det blir skitsnack bakom nåns rygg.
Och till sist får vi alla gratulera susie till sitt första egna jobb som putsare, you rule the puts like we say!

Natti natti...i alla fall några timmar

Nattjobb. Ingen sovande jour, utan jobb hela natten. Eller jobb och jobb. Större tiden går åt att gå runt för att hålla sig vaken, läsa 1,5 bok och lösa korsord.
Då händer det nåt.
Hm "skalar ekorna", 6 bokstäver. va? O nej nu är det nån sån där knepig grej, som man måste tänka på. Ekor skalar väl förresten ingenting, de ligger ju mest och skumpar på vattnet så vackert så vackert.
2 min senare. Jahaa! " Skalar ekorrarna"!

Förresten, den där speakern på musses jul på julafton, som har nåt slags talfel säkert. Musse /speakern utbrister (jättehurtigt): " Titta Pluto! Vi har ek-orrar i julgranen!" ( det visste redan Pluto faktiskt )

Ytterligare tips, förutom att undvika korsordslösande och tänka överhuvudtaget och  sånt, är att inte läsa deckare när man jobbar natt. Man fattar fan inte ett jota. Va?! Var det fransmannen Marius som var mördaren och sprang runt och högg folk i halsen? Var det inte kinesen som var bästa vän med detektiven eller? Var han det? Det kanske inte ens var någon kines med i boken.

Du är nog den...

Vad vore det som kallas ett liv, utan musik. Ett soundtrack till det vi alla sysselsätter oss med. Är lite förälskad i Melissa Horn, Adele och Coldplay just för tillfället. Är lite kär i att diska upp disken (vad annars), tända ljus, prata lite med systeryster om skitsaker egentligen, börja på vinnarskivan till ...ja vem kan det vara:)
Ja tjejer, Felicia och Ellen ni låg väldigt nära varandra poängmässigt, så jag vill ge er båda en skiva.
Jag ska jobba, lyssna in och se till att låtarna flyter ihop på det ultimata sättet. Och är det så att det är svårt o få tag på era önskelåtar, och det blir skivor utan dem, hoppas jag att ni förlåter er moster. Vi är ju trots allt släkt, och släkten är värst:)
Mitt i tröttheten kommer det goda nyheter, återkommer med det när det är skrivet, det är promenader i snön, det är samtal, möten, böcker som vädjar om att bli lästa, fina sms i vår teknikvärld, lite gymträning med en fin emma, tapas och charader, leenden, som körsbär på toppen av ett år som kommer bli viktigt.

Kanske någon poäng...

Igår vid fem tiden slog nån konstig yrsel till. Ni vet när man bara känner sig olustig i kroppen och det känns som att man kommer kräkas om man äter det minsta.
Blev tvungen att kapitulera och bädda ner mig i sängen vid sex tiden. Sov till och från , så klart med inslag av mardrömmar, fram till halv 8 i morse. Ont i ryggen. Yr, feber.
I och med att man sett mycket värre sjukdomar nu, så är det ingenting. Även om det är jäkligt trist, så är det ingenting i jämförelse. Lite piggare idag, feberfri, fortfarande lite svag, men i stort sätt okej. Kunde leva utan de där vansinnigt stressande drömmarna bara. Men det sägs ju att sömnen och drömmarna är till för att bearbeta saker, och så länge man vaknar och inser att man är hemma, och att man kan slappna av är det bara att hålla ut tror jag.
Imorrn blir det jobba natt, vaken jour, så ska passa på att slappa och sova så man pallar med det.


Insikt som sjunker in

Den som kom på sömn var ett geni. Om man nu kan komma på en av kroppens egna funktioner, en avgränsad tid då kroppen får vila, ladda upp. Det är bra att kombinera den grejen med människor som säger samma sak till en, till slut går det faktiskt in.
För när jobbet är tungt, då behöver man veta.
Att när man jobbar då är man där, man gör det som behövs och lite till, allt för den personens bästa. När man slutar, när man går hem, då är det inte ens ansvar längre. Och ingen kräver det heller.
Riktigt skönt.
Idag är det slappande, småfixande hemma, följt av bio med Carolina.
Tack Jenny för fin biokväll igår:)

P.s glöm inte att tävla om den där blandskivan, tävlingen avslutas i morrn måndag:) se tidigare inlägg för att få reda på frågorna.
Puss och kram

ssscchhh

Ibland önskar man att man var en guldfisk, en fisk vars enda bekymmer är att undvika att inte bli hajmat.
Ibland önskar man att man kunde, att man fick, berätta rakt ut. Hur det känts som man blivit tuggad om och om igen, tills man är helt matt. Och det brister, förr eller senare.
Men tystnaden är den med makten här.
Ren jäkla tur att det snart blir bio med Jenny och att det blir film i morrn med Carolina. Behövs!!!!!!

Tävling friends!

Maria och Jenny, ni svarade rätt. Det var ett evigt och härlig pusslande hemma hos emma:). Nu till den riktiga tävlingen , och den är till för er alla att delta i om ni vill vinna en blandskiva. Besvara följande frågor och skicka ett mail till adressen ni ser på startsidan av min blogg. Tävlingen håller på fram till måndag.

1. Nämn fem av mina syskonbarns namn
2. Hur många ben har en spindel om den fastnar i en dörr och två rycks bort?
3. Nämn ett uttryck allas våran Ulla- Britt mamma brukar säga...
4. Nämn tre djur som finns på tropikariumet i Kolmården
5. Vilken artist tror du att jag började gilla mer efter programmet " Så mycket bättre" på tv 4 denna höst?
6. Om du vann skivan, vilka två låtar vill absolut är med?

Nu ska jag äntligen slänga mig framför soffan ( eller nja i den helst:), och slappa. Städ och tvättdagar suger musten ur den late:)


Så speciell!!!

Brorsan Franka kom med ett väldigt bra förslag...(se förra inläggets kommentarer). Visst är det, mor vår borde verkligen vara med på Skavlan. Hon kunde fungera som sidekick till Skavlan och slänga in lite frågor på svengelska till de utländska gästerna. Fan vad det vore kul...

Idag var jobbet strålande, alla inblandade var glada och nöjda och det var en fröjd att sjunga tillsammans som en lycklig familj i en film, medan vi storstädade och gjorde storkok. Låter som rena lilla huset på prärien stämningen haha. Huvudvärken nu är mindre pappa Charles dock.

Igår var den en sån där trevlig, mysig kväll, i både tystnad och mummel som t.ex " Men var är de där hästarnas ben då??!!" och " Har du hittat nån svart?". Emma och jag gjorde nåt. Haha oj det lät kanske mystiskt...
Gissa vad och du är med i en tävling om att vinna en blandskiva.


Ahhh!

Nämen, det är väl trevligt att vakna mitt i natten och tokandas, för att man tror att det ligger en död människa bredvid en i sängen och dens död var helt ens fel. Går upp och kissar, sedan smyger tillbaka till sovrummet. Det var kanske inte världens bästa idé att möblera om i sovrummet igår, för det är mycket möjligt att liket nu ramlat ner bakom sängen, in mot väggen, och när jag väl hoppat upp i sängen ( ja för vem fan vet vad som är under den...) kommer det snart upp en hand och drar i lakanet...huh.
Näe, just det, så kan man ju inte tänka, man är väl vuxen för tusan. Lägger mig på likets plats, på mitten av sängen, och somnar om ganska på stört. Man ska alltså inte lita på att jag räddar nån när det krisar, för min kropps reaktion på fara är först panik följt av " äsch jag orkar inte..." och sen zzzzzzz.
Ska nog inte läsa nån bok om panikångest på kvällen, det står på bokens omslag att det är en spännande och upplyftande bok om en forskare som spenderar mycket tid på en psykakut. Jo, jag tackar ja.
Bra valt i bokhyllan!

Lite av varje

Utlovat klipp från Trolltyg i tomteskogen kommer nu. Denna film har blivit lite av en tradition på Annica och min jul. Mamma troll är bland det roligaste som finns...älskar hennes raspiga röst :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZOCuwnKlqDo&feature=related

För övrigt kan jag meddela att mamman vår har gjort det igen. Hon är ju inte känd för att vara den som tänker innan hon säger nåt.
Nu under julhelgen åkte hon och pappa och hälsade på sitt barnbarn och barnbarnsbarn. Enligt säker källa (Sus) lär hon haa pekat med sitt krokiga finger på Sus engelska make som stod och lagade engelsk julmat och sagt glatt: " You are the kock!"
Ibland krockar det svenska tänket och den engelska betydelsen av orden riktigt rejält. Hahaha.

Tjoho, idag blir det bio med jenny. Lite äkta amerikansk komedi ( New years eve). Behövs!



Trolltyg

En dålig ovana har visat sig. Varje gång jag jobbar natt och ligger på halvspänn i typ någon timme, för att sedan slappna av händer det.
1. Rycker till efter en stunds sömn ( fan, nu är kudden blöt igen...dregelkontroll check. not!)
2. Drömmer nåt om att nu är det minsann bråttom.
3. Julgranens sken gör en så jäkla irriterad ( särskilt om man hemma måste ha becksvart för att kunna sova. )
Det slutar alltid med att man ligger där som ett troll under ett alldeles för varmt täcke och en bit av påslakanet är draperat så enbart näsan sticker ut.
Eftersom inte internet vill funka normalt idag, så får klippet komma i nästa inlägg.


RSS 2.0