Allt eller inget?

På radion sjunger en kille, tror att han heter Bruno mars, om att han skulle göra allt för tjejen. Han skulle fånga en granat, han skulle slänga sig framför ett tåg osv. Men du Bruno, det är väl inte så hälsosamt. Då dör du ju. Och så sjunger du, med en rätt bitter underton, att hon aldrig skulle göra detsamma. Men Bruno , hon är väl smart i så fall.

Håll käft

Viktiga nyheter ska ju delas. På radion berättar de att det är lika mycket bakterier på bankkortet som i toaletten. Jag vill inte veta!!! Vissa saker borde man inte forska på.

Working

Det verkar gå lite i varannan dag-cykler här hemma. Saker fungerar inte ena dagen för att i nästa rulla på som bara den. Vaknade med förkylningskänningar, inte helt oväntat för de på jobbet går och nyser och har sig. Men det är bara att trycka i sig esberitox ( eller vad det nu heter) och hoppas på en relativt mild förkylning. Datorn startar upp på enbart några minuter, va?! Den som påstod att det var programfel i går. Mail, word funkar. Lägga in uppsats i filarkivet på universitetet går. Kaffet puttrar på i köket. Oj, skrivaren vill också hjälpa till och skriver ut den uppsatsen jag ska läsa och opponera på. Kors i jävla taket. Bäst att passa på att njuta av att tekniken funkar, att jag har en ledig dag, att snart så har jag gjort det sista för att få en examen i litteraturvetenskap. För den är ju så relevant för mitt nuvarande jobb hehehe. Nävars, men det är skönt att göra klart. För hur vi än gör, så rullar livet på.

RSS 2.0