My older lover

Vännen C visade en liten liten butik med pysselgrejer idag. Mitt motto denna månad är att underhålla pyssellusten, den hjälper ju till att fylla på med energi och lust överhuvudtaget. Det blev lite smått och gott. En tur till myrorna. En tur till spicy hot för att slippa laga mat. Ris och kyckling. Slötitt på tv när hjärnan lackar framåt eftermiddag, det hjälper tydligen inte att man faktiskt sover relativt gott på jobbet, man blir lika seg dagen efter. En allmän fråga, varför visar de samma säsonger av t.ex project runway om och om igen? Det finns annat i världen faktiskt. För mig får de gärna visa " Lilla huset på prärien" sådär mellan 16 och 17 på eftermiddagen. Då kan man ligga i soffan och sukta efter pappa Charles som man gjorde som liten. Kommer ihåg att vi, jag och min lillayster , alltid diggade äldre män när vi var små kottar. Det känns ganska oroväckande nu haha. Förstår Sus oro när jag råkade yppa att jag tyckte Mitch i Baywatch var snygg. Sus flämtade till tror jag. Haha.
Mitch som var en sån hunk hehe eller inte.
Huh blir mörkrädd.

Sunkissed cat

Har typ slut på ord numera, så jag kör bilder istället.
Svårt att tro att det finns nån sol däruppe numera...var är den nu?
Svara mig du!
Undrar vilken världsdel som snott den. Vi kanske får göra som Kina och Japan gör på grund av att de vill åt samma ö. De möts upp på vattnet och sen skjuter på varandra med vattenkanoner.
Sandlådefasoner. Vi är alla barn vi. Tydligen.

Cheer up

Några snabba saker som gör en lite mer uppåt:
Ringa en vän
50/50...
nävars.
Här kommer de riktiga:
Ringa en vän/syster
Måla naglarna
Titta på Scrubs
Cykla
Ladda mp3 med lite fräsch musik
Äta ( annars tjuter jag typ eller blir arg)
Sova ( annars tjuter jag eller blir arg)
Att säga " kaninen hoppar i salladen" på teckenspråk. ( Det muntrar alltid upp, men är helt meningslöst att kunna och säga egentligen. Men meningslösa saker är oftast bland det bästa i livet så...

Dots

A little piece of heaven, pyssel:)
 
 
 
 
 

Expression

Livet är större än hur du just nu mår.
( Jonas Helgesson)
Det är ju ett riktigt vettigt uttryck :)

Grymt

sa tydligen haren. För den här muggen ger drickaren tips på hur man tillagar just en hare.

The reader of black

Vilken mörk själ man har...det säger ju sig självt när man ser att de allra flesta böckerna i bokhyllan är kolsvarta hehe

Recharge

Gud vad jag behöver vara ledig nu känner jag. Det är ju välkänt att när man väl blir ledig så släpper spänningarna och då kommer den lilla huvudvärken som ett brev på posten. Tack tack. Sov till 11. En veckas ledighet med lite planerat, lite vila och fritid. Dags att ladda batterierna och lagra upp energi i förrådet att ta av sen. Kram på er!

Varsågod, nu blir du väl sugen...

Det är allt bra synd att mosad banan ser ut som snor. Särskilt i chokladmuffins.
Men vad gör man när bananerna ligger helt lealösa i fruktskålen och avlider långsamt, de får bli bakmaterial.

Age

Vad knäpp man kan vara egentligen...
Kroppen är 29 år.
Hjärnan tänker att man säkert ser ut som 15. Fast näe, inte riktigt va.
Vissa har bara det där typiska vuxna draget över sig.
Har ni någon gång blivit tagen för en annan ålder än er riktiga?

Givet i ett hälsande bröst ( ja jag har jobbat natt...)

Jag tror starkt på kraften i en kram. Nu har det varit dagar då det tillhör ens jobb, att kramas. Att hålla handen och att fnittra. Och när jobbet är glad, då smittar det liksom av sig likt en influensa. Kärleken till hösten, den friska luften som sugs in i lungorna när man cyklar till jobbet ( och ja då kan man ju också tänka på gubben som tyckte min cykelstil är vacker, ska fasen stå med på CV hehe). Det gror inspiration i fingrarna och i huvudet. Inte lika trött. Bara sugen på att typ köpa allt på panduro och knåpa ihop tomtenissar med syskonbarn eller klippa och klistra och må. Är så oerhört glad att vi har hälsan och möjligheter. Det tas för givet alltför lätt fan. Bra känsla i bröstet. Hoppas att ni har det med! Sett något annorlunda förresten. Jag kan börja...såg en cirkusdirektör när jag cyklade till jobbet.

Gratinerad tacksamhet

Vaknade av att hjärnan cirkulerade kring ämnet mod. Hur är man modig? Vad händer på grund av slumpen? Vad händer på grund av att man gör något aktivt själv?
Kanske beror det på att jag precis läst Jonas Helgessons bok " Etiketter ska man sätta på julklappar- inte på människor". I den säger han bland annat att om din bild av livet inte stämmer kanske du behöver byta bild.
Hm.

Klappa till

Så fort pengarna kommer, ja då blir det lite julklappsshoppande. Måste säga att några av grejerna jag hittat tror jag blir ganska bra faktiskt. Man blir ju så glad när man ser nåt och tänker direkt på en person som skulle kunna gilla den. Ja sen att man hittar en ganska dyr fotobok som man vill ha själv, well får väl bli en klapp från tomten till Karin. Tack tack.

Fin

Det är så härligt med en kamera att räkna med. Eller en fotograf kanske. För precis varenda foto från bytardagen blev suddigt.
Precis som livet kan vara ibland. Men om man ser bakom allt det där suddiga finns hoppet, spänningsmoment och saker att flina åt. Helgen var mycket fin med allt folk, grejer, middag hos C och T och spelande, och promenad.
Nu är målet att hålla mig vaken tills det är dags att åka till E och sörpla te.

Idag byts det

saker hemma hos mig. Var så peppad att jag vaknade kvart i nio. Okej det var ju inte överdrivet tidigt. Nä usch vilket blaj inlägg det här blev. Sluta läs omedelbart!

RSS 2.0