Hoppet

Vad har hänt kära dator? Varför är du inte längre sams med kameran? eller som jag egetligen vill utbrista:  SKÄRP DIG OCH FUNKA NU!
Har börjat på jobbet, tidigare än räknat, men skönt för då är jag inkörd när högsäsongen väl börjar! Man kanske tycker det låter knasigt när jag säger att det är roligt!
roligt att städa? Men förutom äckliga toaletter och den läskiga ( till  idag då jag körde) läskiga elbilen så trivs jag väldigt !
bra stämning och jag fick beröm idag... av gubben som går runt och funkar som alltiallo...minns inte presis vad han sa för jag låg på golvet och dammsög under en soffa, men när jag stängt av sa han att jag var duktig och att det var fart  imig ( typ) haha. Han är en sån där som skämtar och är full med bitter humor samtidigt som han bara utstrålar snällhet och man vill utbrista: kan du bli morfar till mitt barn?

Jag har fått bra tips och instruktioner av en tjej på stället, så det blir nog bra i helgen! ska köra elbil för glatta livet! haha.

Men orosmolnet är just nu kameran och datorn... varför finns inte den drivrutin som jag haft, ingen kamera i rutan med olika saker att importera  bilder från. Men det ska inte få förstöra min kväll!
Ha det gött alla!

bjussar på två...

Cyklade runt, satt på en filt med vän, åt god matlåda till lunch, for ner och köpte svindyrt busskort, frågade hon i kassan om hur det kommer sig att det höjts så mycket efter nyår... fick som svar att de och de korten hade blivit billigare och att man tjänar en hel månad på årskortet. Eh alltså inget direkt svar. Jag tror att de har fått ett förskrivet svar på den frågan, allt för att tcäka upp för att det är hutlöst och omänskligt!

Jag hälsade på ett dagis jag jobbar på ibland, känner mig alltid så välkommen där :) barnen vill berätta om sina äventyr med gräsståna som de hittat och som jag får. Personalen kramar om en och säger att de saknar en. och då blir jag glad!! 

snart börjar jag jobba, äntligen! ny bransch som man kan blanda med gamla jobbet och boken!

och här hade jag tänkt lägga in en bild på ett fult hus men nu funkar inte sladden till kamerna tydligen SUCK.


Dagens pest eller kolera:

1. Att när du viskar så skriker du
eller tvärtom?

2. Att det enda du tänder på är clowner eller att alla clowner i världen tänder på dig?

Masken kryper i vårt land...

vrålhungrig som man blir av liten skvätt av gråt och av att man sitter på msn och häckar :) du vet vem du är som jag skrev med!  But thank you!
Nygråten och piggare så måste jag innan jag hugger in på kvällmaten ( favoriten på hela dagen) sprida vidare bilden och upplevelsen...
blippade på tv:n i går kväll innan jag gick och lade mig... animal planet.



gissa vad det är!

eller skit i det för jag kan inte hålla mig för att berätta vad det var... det är en boaorm som spyr upp en gnu!  Det beigea till höger i bilden är benen ( inte ormens då) och ormens hals vidgades så pass kanske till en halvmeter... jisses!
Då blev jag gladare att jag var Karin och inte en gnu!



Missarna har inte varit så snälla i dag, mot mig jovisst, sagt mjau när jag kommit in i rummet och blinkat med ögat. Men det fanns en skalbagge på golvet , den puttade de med tassen så att den låg på rygg och inte kunde fly. Sen låg de bredvid och stirrade ut den. Schyst! Men sen ryckte fotografen in och bländade den stackarn med blixten, men den blev befriad ut , på fönsterbläcket och Stina blinkade lite åt den... frikostig som hon är med fjäsk!

zzzz ja tack!

Tack gud för att jag drömmer så jäkla intensivt på nätterna nu för tiden. Och tack Jenny för att vi såg Saw... jag drömmer mardrömmar om djur som mals ner och att jag ska passa mig för att få det i huvudet. Eller att jag är med i en såpopera och på något sätt är man inblandad i alla intriger.

Som en gammal vän kommer den nu återigen...
Stressen, den välbekanta stressen över att sommaren är så oviss... att man i juli får reda på var man ska plugga, var man måste skaffa lägenhet och att man ska packa ihop sina tillbehörigheter och  lämna. Kanske det  finaste hemmet jag haft!

Jag ser fram emot det, så spännande och lite lagom läskigt, men ovissheten är ingen höjdare! Men det kanske lite cheesecake kan råda bot på.



"hm vad är det är det här...."



" tjoho...vad det går, men gammelklon fastnar hela tiden..."



" Nä... jag gjorde inget!"

/ Kakan

Balt...baltazar...balt baltazar...Jag blir galen!

Året då det ska bli... bli vad vet jag inte. På något sätt ser jag på stan på ett annat sätt nu, när jag kommer vara någon annanstans i augusti. Jag älskar att cykla runt och glutta och faktiskt våga släppa bromsen i nedförsbackarna...
Jag cyklade nämligen en gång för flera år sedan i en kurva, det var typ i början av vintern och minusgrader...kanske borde varit varningstecknet, men här pratar ni med en som varje månad tänker " va fan har jag ont i ryggslutet för", en gång varje månad.
I alla fall jag cyklade, hade lite bråttom till jobbet och VIPS  så gled cykeln åt sidan, jag for som en fura rakt ner i diket med cykeln med i fallet. Jag skulle kunnatr gråta lille skutt-tårar där och då om det inte var för att man är svensk och hoppar raskt upp och kollar om någon sett en. När jag väl kom till jobbet och berättade om morgonen så utbrast någon:
DU KUNDE JU DÖTT! NÄSTAN BRAKAT IN I LYKTSTOLPEN!

Efter det tror jag i princip att om jag åker fortare än 1 cm i sekunden så kommer jag:
1. ramla och göra bort mig
2. ramla och dö...helt meningslöst!
3. och vem vill ha en då liksom... lytt och lite trögare tankeförmåga.

Fast i all rättvisa... jag blir bättre och försöker att träna på att cykla normalt. Kanske skulle man ha en sån pinne längst bak som någon kan hålla i...



Tydligen fick man spöka ut en hur som helst...far och jag hos mormor. Jag vill ha alla spel i hyllan!!!



stående ovationer från publiken...?

Nu ska här skrivas på och idag får man pengar och kan bli normal igen! finally!

it`s raining men...

Släck min eld!
haha vad är det med oss "mogna" läs trånsjuka haha kvinnor som gör oss till vattenpölar då det gäller män i uniform?
Jo men det är väl ändå härligt va...måste rada upp exempel:

  Inte mina favoriter men men...


 Inte dessa heller, för biffiga... man vill ju inte ha en sprängd armåder i fejan...

 krig blir alltså romantiskt i filmens värld....helt obegripligt, men ack vad snygg.

Så vad jag försöker komma fram till är att det är tur att de finns, de som säger släck min eld ( rolig du är madde) och Jag väntar ditt kärleks barn ( till rockstjärnan på scen).

Varit en social dag, trots att jag höll på att irritera ihjäl mig i morse... ingen skiva passade humöret, jag tappade saker, fastnade i dörrhandtag, sjöng falskt när jag övade körsångerna ( uppträdandet närmar sig och vem vill vara den som alla håller för munnen på) . Men trevlig lunch med the old gang, fika med Jenny och härlig eftermiddag med Emma och hennes gulletussar till barn gjorde allt frid och fröjd igen.

 Brudar... flott sällskap the men får :) tack för firande!

 Meri tränar på att räkna och är skarp som tusan... 4 år och på eget intiativ med:)

 Ja vad säger man... relaxed!

  

Sov gött !



without you, no book

Filmtips: The man who cried ( med Christina Ricci, Cate Blanchett och Johney Depp) mm mm mm på alla tre. De är fantastiska skådespelarna! och otroligt vacker film!

Att göra-tips: Gå upp och tvätta klockan 7, sätta sig och skriva och lyssna på Kathryn Williams - Little black number ( då flödade det ut ord.

Dagens känsla: Man överlever! Även om man blir förrådd av en vän! Herregud utan den vännen hade det inte funnits en bok på ingång ( Tack S) . Jag skulle aldrig önska att uppleva det igen, men nu hade jag inget val och får helt enkelt utnyttja det så gott det går.

ciao!



the flying sheep ( susie haha for you)

Pest eller kolera: Att varje dag under resten av ditt liv bära på en bastuba men inte kunna spela på den
eller att din mage kurrar som en trombon?

hahahha

Happy happy birthday, kanske den bästa!

Födelsedagen var toppen, vilken härlig vecka bara! Gjort saker typ hela tiden, och det kanske låter lite flyktigt att säga att man mår bra när man är sysselsatt. Många kan säga att det är dåligt att inte stanna upp, jag är en person som är tänkig så jag kan hålla med om att det är viktigt att stanna upp. Men vad jag märker är också att jag mår så tusan bätttre när jag är "lagom" upptagen och har saker att se fram emot.

Varit så härligt och glatt, djupt, allvarligt, fnissigt att ha systeryster här i helgen! Vi har hållit en hemlighet sedan januari, att hon skulle komma denna helg, så i går överraskade vi rejält med att hon gömde sig i garderoben när päronen ( föärldrarna) kom. sen började det knacka mystiskt ( så jäkla märkligt haha) från garderoben...

 och se en förvånad skara som utropar : NÄ MEN Susie!

Sen kom frienden Annica och hon hade en påse med paket! herregud och bara bra dessutom :) här ska skrivas till tusen.
Vi käkade på white lady-tårta ( vit choklad med hallon i ) och pappa utbrast : skitgod!
Han kan uttrycka sig han:)

innan kalaset hemma var systeryster och jag på staden...



och eftersom hon bor i england så tappar hon orden hahahaha... vi stod där i kassan och hon började snacka om nåt
" aptetiten, apteteten"... jag en aning förvirrad : menar du aptit?
Så när det var vår tur att beställa så möttes han bakom disken av två fnissiga typer.
han: hej! ( artigt väntade på att kunden ska beställa)
vi: hejj hahahaha ( fattar inte alls att man ska beställa)
han: ( ett frågande men glatt leende)...
Vi: fniss fniss fniss
jag: ja en chokladboll vill jag i alla fall ha
syster: fniss fniss jag med.

På kvällen var vi ( syster, Annica och jag) på .... trumvirvel...



För de som är närsynta: Big comedy på de geer...
skojigt!

natten tillbringandes på en tältsäng ( för A och syster fick de bättre sängarna) där mittenpinnen stack in i ryggen.
sov som en gris!
nu ska jag käka mat, ta en bit tårta och skriva om en fyllenatt i boken, haha!
kram


I`m the weddingcrasher...

I`m the weddingcrasher...
oops var på bröllop med systra, kände varken brud eller brudgum, men fick ändå bära raketpaketet!



och skämmas...snören av sugrör....med tuggmärken. så ska det va ! personlig present!
systern på spårvagnen dit: Va fan va alla glor?!
konstigt!

Men slutsatserna: gamla människor kan också vara kul eller som systern sa: gamla människor kan också vara bra människor... hostattack.
slutsats 2: det är svårt att vika en svan i blått papper...för det var hon tvungen att testa. paja dekorationen...
(systerns kommentar: mycket lättare i grönt) haha
slutsats 3: vi har olika smak, hon tyckte t.ex att en tants jacka var skitsnygg medan jag tänkte extremt ful.. döm själva...



slutsats 4: en snygg tjej kan även vara trevlig!

Mycket trevligt bröllop, ett jäkla tjat om jag hade näsduk bara när vi satt i kyrkan bara haha, gråtmild som hon är medan jag själv är en isbit eller som hon uttrycker det : en hård jävel.
 Dagens citat : farbror på fikat efteråt... han heter Leopold, han berättade om en liten flicka som trodde han hette "Lille Boll".Jag dör!
over and out.

tanten talar även i dag...



Jag är på fladdrigt humör... måste varit något i lantluften hos systern. Jag bara blev bondmora, gick och njöt och kände att  det finns en lugnare värld utanför stadens puls. Nu när jag tillbringat natten hemma i mitt hem, det brukade vara det. Det är det fortfarande, men känslan av att det är dags att dra vidare snart. Jag har bott här i snart 2 år tror jag, det har varit en perfekt lägenhet, men i höst är det dags att lämna den.

Jag känner hopp, mod och lust att fortsätta framåt mot nya mål... tjäna pengar i sommar, komma in i en helt ny bransch äntligen! och bara fortsätta växa och testa och vara ytfluffig som syster susie och jag anammat som uttryck!



sjungit ut, kanske lite väl likt morsans sångröst ve och fasa... måste verkligen se upp där haha.

Jag skänker en tanke, nä flera till alla de som stöttar och finns, älskar, driver med mig, fnissar med mig...
Jag är väldigt tveksam att jag hade funnits här utan er! trots min inre styrka, så vet jag att livet hade varit aptråkigt utan er!
När motgångarna kommer, vet jag att de går över, men under tiden gör vi en rolig historia av det och flinar åt ödets nyck.

Så tack alla fina vänner och människor!


Mirakelsagan

Det var en gång en stadsbo som skulle ta sig en tur ut på landet, till sin syster som var bonde.
Hon åkte med tåget, miljön förändrades alltmer ju närmare hon kom.
vartefter kom de fram till huset på landet, där kossorna vaggade fram medan de åt på samma tugga om och om som bara de kan göra. Idissla kallas det visst.
Tjurarna i rummet bredvid råmade vilt, vårkänslor och allt.
De tog en tur till ( inte kossorna alltså), systerns arbete, de gick in i stallet där får och lamm bräkte.

Systern utropar:  det sitter fast
Det går att skymta lammets nos i fårets stjärt. Det ser dött ut.
Systern stoppar ett finger i munnen, : Det lever!

Så där stod de, systern och hon, hon med en 1-åring i famnen som stirrade på alla ulliga varelser...
Han fick sättas ner i lammfållan, där man sysselsatte sig med att putta bort något enstaka lamm som ville vara för närgången.
Systern och hon höll fåret, hon höll, systern var hjälten.
se vilket mirakel!
(slut på sagostilen, över till jag-form.)



men fotografen var så tagen och darrig att alla bilder blev blaj!
Men tänk ändå... slumpen gjorde att vi kom dit just då, att systern min förlöst en massa kalvar så hon bara satte igång.



som sagt, jäkligt fumlig fotograf men dock helt salig och någon tår kom allt.

Jag har de senaste dagarna snubblat runt i gummistövlar, gosat med pluttunge, varit barnvakt, och fnissat mycket med min syster... jag har skött kossor och levt lantliv. pulsen höjdes när jag satte mig på tåget hem. Jag är inte längre främmande för att leva livet på landet!

Nu ska jag hinn i fatt mitt vardagliga liv och gå på kören ( halleluja! )
kram



mjau! systerns katt låg inte still den...

del 2 den 13 april!



Ja man var en stilikon redan då, ( jag till vänster) men svårt att avgöra vilken årstid som gäller :) Och golvet var nog väldigt bra när det gällde att gömma smuts... men så snyggt vet jag inte... ser typ ut som någon kräks köttfärssås.

Jippi! Jag har fått sommarjobb!!!!  Inte som modell då, utan ett annat! och det är asbra tider, typ 9 till 15, så man hinner faktiskt leva lite på fritiden med! Yes!!! Visste väl att saker brukar lösa sig med lite jävlar anamma, tur och flyt!

tur att beskedet kom idag, för det var nära att jag grävde ett hål iasfalten och gömde mig för alla framtid tidigare...
var ute och gick, mötte en farmor med sitt barnbarn, barnet pekade på mig, då sa farmorn: ja en tant!

Nu ska här jobbas på med kursen så jag kan vara lite ledig sen!
jippi-utrop och kram

kor...

Min familj är en cirkus. Det går inte att förutse vad som ska hända. Man åker dit för att vara barnvakt åt systersonen tillsammans med sina föräldrar och vad bjuds...
mamman sjunger en gång om att man inte ska slå invandrare för barnbarnet...
mamman går runt och skriker TUT!  med jämna mellanrum, för att barnbarnet fattade att man kunde göra det genom en papprulle...ingen roas direkt, allra minst barnbarnet. Men minst oss vuxna som tinningarna börjar bulta på.
systern är rolig till en början, vi pratar om att en massa kläder försvinner i föräldrahemmet, av den enkla anledningen att mamman tar dem till mattrasor. Pappans pyjamas byxor försvann en gång, då släpper hon bomben ( systern alltså): ja hon kanske inte ville att han skulle ha pyjamasbyxor på sig på natten.
glassen smakar inte längre, både jag och hennes sambo tappar suget.... för en bild på våra näthinnor har etsat fast.



Dessa tjurar hängde man med... och det är ju bokstavligen...

En rolig grej som jag lärde mig av min pappa igår var att när han typ ramlar eller tappar något, alltså att något går åt helvete  så säger han:  GÅ OCH BADA TOMMY STEEL! eller SKA DET VARA NÖDVÄNDIGT?



Han hade tvättat bilen häromdagen...



eh okej...märklig bild!

ska ut i härliga solen nu... om en vecka fyller man år och här har man ålders noja... herregud! en dag  i taget principen får gälla...
kram

klick klack...

Dagens roligaste: En kille jag känner och jag pratade jobbiga morsor, senare hörde jag att någon gick i trappuppgången med klackar. Då sa han. Nu är det slut för dig...det är mamma din!
hahaha ( eller annars är det bara jag som tycker det var roligt haha!
snart är påsken slut och alla börjar vara som vanligt, härligt!!! :)

Under toscanas sol



" Springer man på något bra bör man...



hålla fast tills det är dags att släpp."

När jag blir lite deppig och känner att livet inte är värt att leva, eller inte så dramatiskt kanske men när allt känns rätt hopplöst och man inte vet vad som är rätt eller fel...

Då kollar jag på filmen: " Under toscanas sol"
av flera skäl:

- varma färger
- hoppet i filmen
- toscana
- att det aldrig är kört...



Jag är inte den jag var då, jag är mer nu. Och bara för att vissa gör mig ledsen  och envisas med att göra det, och inte får mig att känna mig fullkomlig som jag är, så ska jag inte ge upp. Du vinner aldrig!

Lång jäkla fredag...

Är lite trött på boken, det blir mest blaj av alltihop.Men jag skriver ner det så att det finns i texten och datorn. Satte mig ute på gården och skrev respons till kurskamraterna. Har inte råd att åka på träffen nästa vecka, men tänka sig då hade en tjej som förslag att alla kunde bidra till resans kostnad åt mig och en annan tjej. Jag kommer inte åka för jag ska nog till lillasyster, men tänk att det finns vänlighet  i denna värld  i alla fall!



Jag längtar till uppträdande i maj, fast ändå inte för det är sista körgrejen för terminen och till hösten är jag kanske inte ens här. Men det kanske finns körer i lund, linköping eller borås med. såklart Karin!
Var ute och njöt av denna vy...



Eller jag låg väl inte i rabatten direkt, men jag har fått pippi på att ta marknivå-kort!



och för att muntra upp mig idag så lägger jag in:



kram

Torsdag, denna skärtorsdag...

Snacka om misstag, läste gruppens texter för att ge respons, liggandes och jovisst jag somnade. zzzzz två timmar senare var jag öm över ögat för visst hade jag gnott det mot en dragkedja eller nåt.

Inspiration till fjortisbok: Och jag grät mig till sömns efter alla dar ( Annika Norlin)

Varenda bok jag kunde komma över läste jag
och jag spydde aldrig på kullen vid 4H-gården
behövde aldrig ungdomsvården
den enda som aldrig rökte
den enda som aldrig försökte fuska på proven, då lär man sig ju inte nåt
jag var nog värd allt stryk som jag fått

den enda som inte blev tafsad på
den enda som inte bråkades på
den enda som hade en god relation med mor och far
och jag grät mig till sömns efter alla dar
och jag grät mig till sömns efter alla dar

dom säger det är kul att va ung och fri
fri från vaddå, från förpliktelser? tjenare
man skulle vara horan madonnan
smart och korkad på samma gång
man skulle ha en kille med bil
man skulle ha silverring
jag var inte ens kysst
men jag visste vem jag var
så jag grät mig till sömns efter alla dar

Tack, kära år som går
tack, kära dagar som lägger en paus mellan nu och då
och en paus mellan dig och mig
jag såg dig på stan igår
du såg ledsnare ut än då
jag skrattade mig till sömns
vilken jävla lögn att det ska vara ens bästa tid


Och en annan grej... varför stampar man med foten till Måns zelmelrövs låt hope and glory... hjärntvätt!! för radion spelar den ju hela tiden.

Dagens pest eller kolera ( kul med er som deltar!):

Att byta ut din ena underarm mot en stavmixer eller din andra mot en ballongvisp?

kram

Älgar fram = roligaste uttrycket just nu



Eftermiddagen ligger i kreativitetens anda... när jag äntligen fick ro att skriva fyra sidor på stört så kom jag på att en tavla vore väl fint att göra. Hör gärna tolkningar om vad den föreställer så återkommer jag med vad den är för mig :)

garderoben städades också, på tiden ! och några hjälpredor hade jag ju...



eller hon och Stina satt mest och glutta eller lekte tarzan i hyllan ( S who else liksom!) sen drog hon ut till köket och mös...

  Hon älskar när det prasslar! efter mat så somnade hon på trasmattan och snarkade.

Men nu ska jag sluta tjata om the cats och betala räkningar i stället... wow skoj!

och självklart dagens pest eller kolera... vad skulle ni välja:

Att ha fasettögon eller älgmule?

grown-up points

Vuxenpoäng-listan:
* Man käkar vörtbröd och tycker det är kanongott
* Man släcker lampan i det rum man inte vistas i för tillfället, allt för att spara el
* Man lyssnar på musikaler och vuxen-musik,  såsom i himlen, kristina från duvemåla... sjunger med högt.

Jag vaknade, som vanligt av Stina som krafsar. Dock har jag igång ett avvänjningsprogram... hon har lärt sig att jag går upp och ger henne mat när hon krafsat. Därför kör hon det racet. Så för att avbryta det beteendet ligger jag nu kvar, går inte upp förrän hon ( 20 minuter senare) slutat och lagt sig på golvet. Det värsta är att jag måste skaffa öronproppar för att orka ligga och höra eller trycka kudden över huvudet. och sen är det rätt komiskt att om man vänder sig så sitter hon och stirrar ut en. Hon är ju inte dum i huvudet det lilla matvraket:)
Idag ska jag skriva ytterligare på boken, min plan är att den blir klar till augusti... får väl se om det går att hålla. Jag måste i alla fall sätta upp mål för varje vecka, att jag skriver ett antal sidor. 
och städa garderoben och ta bort vinterkläderna tjoho!



Kan man undvika att bli sugen när man kollar in denna bild... på våren alltså! 


oboy och smörgåsrån till frukost

utsövd efter att igår varit uppe sedan 3.45 på morgonen till runt 22 på kvällen. Så är det när man ska åka till ullared, bussen gick när det var mörkt, bussen kom hem när det mörknade. Alltså herregud den första halvtimmen inne på gekås ( ullared i allas munnar) var hysterisk och vimsig, man fick med våld skjuta fram sin vagn för att nå dit man skulle. Sen när jag äntligen hittade toan så blev lite lättare att stå ut. Att vara kissnödig och gå på ullared går inte hand i hand.
Mycket rolig dag i alla fall, det var roligt att sitta med Emma ( alltid härligt med dig) och sen att prata med  såna man inte känner så väl. Rolig bussresa! lång dock, men men vad gör man inte för att vinna en nalle puh penna, på lotteriet på väg hem haha. sen när emma och jag skulle köra hänga gubbe i brist på annat så lyste lampan när man skrev!

idag lyser pennans flit ( kanske inte den) för jag ska skriva och lämna in på kursen. solen skiner, kanske ska slänga på mig solbrillorna och nya väskan och gå och handla lite mat... man kan ju inte leva på några cocktailtomater och smörgåsrån. haha måste vara mitt tråkigaste inlägg, men så är det ju ibland!

kram

En elefant balanserade...ut från bussen tack!

Jag är tillbaka efter helg i Jönköping. Vännen Annica ( vrålförkyld och ruskigt otrevlig haha, fast lika härlig som annars ) hängde på stranden ( yes de har strand vid havet, som jag sa fast igentligen är det vättern. men vatten som vatten, jag älskar hur vinden viner i håret. I alla fall tills man fryser.
Resan började på bussen:

 och kors i taket, de har gps... då vet man att man kommer fram.

 Sen när vi var framme så glömde jag bort tiden och rusade till parken vid stationen för att ta kort på våren, helt ovetandes av att Annica väntade troget på mig vid hållplatsen. Vimsig är ordet, jag alltså!

 Vi spelade tre små grisar, den här vargen skulle man blåsa ner deras hus med...

 och läste Elvis medan kompisen låg och frustade förkylt i sängen... Elvis är rolig!!!



Låg och gluttade mot solen, ialla fall tills några rökarungdomar kom och förstörde... och det är inte det enda. på bussen hem så satt det några tonåringar, i sin allra bästa glans med målbrottsröst och sjöng " Fem små apor hoppade i sängen..." ( fel för övrigt kan jag meddela för man har väl sjungit den ett antal gånger på jobbet), sen när en av dem började " 100 apor hoppade i sängen..." då tänkte jag men va fan... för det är en sång med nerräkning liksom. Tjejen bredvid mig blängde bakåt på dem haha. Någon kvart senare hade jag somnat, inte på grannen som tur var, men ack där misstog jag mig. Då vaknade jag av att något skrek gällt " En elefant balanserade..."
Vilken surkärring man blivit! Men seriöst dagens ungdom!!!!

Slutligen vill jag lägga in en bild där jag ritade i sanden och det får bli budskapet för dagen, kanske veckan...



De som inte fattar franska får hemläxa haha! Men härligt är livet trots allt!

kram

Vilket väljer ni?

Dagens pest eller kolera dilemma... ( från boken Pest eller kolera- Annika Lntz. Kjell Eriksson och Ola karlsson):

Att få ståltråd istället för hår på kroppen när du ryser eller att få tänder som sockerbitar när du blir glad?

Att se ut som Harry Boy eller skita som en häst?

Det kan ni få klura på! Jag kommer inte skriva mer under helgen, borta på minisemester hos vännen A, så systeryster behöver inte tro att jag ligger död här hemma medans katterna käkar på min ruttna fot! Ha en finfin helg!
sol, vind och vatten...
Kakan



tänk... någon har målat på en vägg och ger en lite hopp och ljus... bakom regnbågen finns alla möjligheter! eller en gymnastiksal i detta fall.




och bror röv...

Jag såg en bil idag med loggan: Vi gör det med högtryck hela dygnet.
Tror att stan håller på att slänga till sig med sexanspelningar... Jag skrev hela förmiddagen, såg ut genom fönstret, solen sken så fantastiskt. Jag slängde på mig vårjackan....



och tog mig en

      och visst gick jag till universitetet och letade efter min framtid....

 och fann flera alternativ.   och sen var jag hemma och skrev och käkade kräm och stoppade Stina från att rymma ut genom fönstret som jag slagit upp på vid gavel.... hon satt på en stol bredvid och sniffade på vårluften.

 

och var på promenad/lek med fem och Hanna... kolla in hur långa vi blev på vägen hem.



kram

skriva långsamt...

Det är onsdag, hjärnan säger tisdag. Dags att skriva på intrigen i boken, jag tror att jag låser mig när jag tänker på att det ska bli en bok som andra kommer läsa. Kan tänka mig att musiker som skriver låtar lätt kan låsa sig med om man ska skriva en hit.
Men Jag fortsätter skriva för hand, funkar mycket mycket bättre. Jonas gardell sa en gång i en intervju att romaner ska skivas långsamt, han skriver i en skrivbok för att sedan föra in på datorn. Får bli min inspiration. Om några dar åker jag till Jönköping, ska bli fantastiskt kul! Och resan till ullared närmar sig och det ska också bli skojigt att åka med emma! och snacka om peppad för spahelgen i maj!
Nä ska väl vädra ur morgondoften blandad med kattlåda, le och leva författarstil ett tag!
Såg Muriels bröllop i går by the way, den var inte allt för dålig faktiskt... ganska bra budskap ibland. 

see you later!

 

RSS 2.0