The hell hole in a little room

Undrar om det finns ett rum på universitetet där lärarna går till och där har de ett arkiv med en massa dålig kritik i olika folders som de kan kopiera och sedan säga till studenterna. Den positiva responsen har också en fil, men den är så liten och tunn att den knappt syns i hörnet.
Iså fall har min handledare varit i det rummet.

Jag skulle inte läst kritiken nu när jag är trött och sjuk. Får ta nya tag på måndag, pallar inte nu.Heldag då alltså.
Glad jävla valborg  hehe. Men jag tänker så här: Det här är inte den största utmaningen i livet, det är inte det jobbigaste jag någonsin drabbats av. Det kommer gå. Kanske kommer han aldrig bli helt nöjd, men huvudsaken är att jag känner mig nöjd och sen ska ju en annan lärare bedöma den så det är ju bra.

Kram

Idag har min hjärna gjort om...

När barnet på gungan säger: " freja och Lina tog snor på mig" betyder det att hon fått snurr. Men min hjärna är väck för tillfället.


Tack Lisa för tips om sidnumrering...alltid nice med vänskapliga råd :).

Tydligen kan inte handledaren öppna dokumentet och jag måste göra om det i ett annat format...
Imorrn ska vi ha möte= han ska säga att jag skriver dåligt IGEN. Visst jag skulle kunna ta det om det var sant. Å andra sidan har han ju bara sett den del som jag erkänner är lite rörig.
Men får väl se om vi ses imorrn...känns inte troligt då han inte kunnat läsa helvetet än...hm och jag skickade ju i precis samma format som sist.

Nä...snoret i hjärnan säger sitt, dags o ligga på sofflocket och dricka te...


Atjoo prosit...å han nös och han frös...

Gubben som hade snuva...och satt i krismöte med syster på andra sidan östersjön och 1,5 timme resulterade i att
1. Det gick att göra en innehållsföreteckning till uppsatsen
2. Nej , det är fortfarande sidnummer på första sidan, fast det inte ska vara det.
3. Svårt att andas, för att man blir hysterisk för att datorn ska sno ens 22 sidor och kasta åt helvete och för att hjärnan är full med snor / ont i halsen och snuvig...går åt rätt håll. Särskilt när Vän A varit sjuk i en vecka och det aldrig gick över...

Ta hand om er nu allihopa!

Gråtung himmel eller bergvägg...

Drömde att jag var fast i nåt gruvschakt och att det var dålig luft och sen var jag tvungen att rädda nils för han hoppade från bryggan. Jag sa inte att drömmen var logisk, ofta det finns bryggor i gruvan. Vaknade och hade gruvligt ont i halsen...kära fina L var lite snuvig häromdagen :) men det gör inget. Jag tror också att det har med att uppsatsen ska lämnas in första gången i morrn, man slappnar av lite istället för å hålla ångan uppe...

Ikväll blir det spelkväll med linköping/norrköping vänner...ska försöka att inte gubbhosta på dem alltför mycket...
Nån som vet hur man gör innehållsförteckning i uppsatser?? Gärna hjälp innan 11 i morrn!
Ska diska och vila och sedan träffa F och sälla till tåget...usch jag borde växa upp och inte köra fjortisspråk...eller just man pratar inte så längre...och man känner sig som hundra år gammal!

Tävling

Först till kvarn...
Vem vill följa med på Beck filmen - levande begravd den 10 maj klockan 18, med petit moi ( jag alltså)...
gärna med en skojig motivering!

Jag fixar ( förhoppningsvis förhandvisningsbiljetter gratis!)

Tjing tjong

Kalashelg...
Trevligt å fösa ihop lite folk och ta en fika...fast jag blir nojig när jag bakat själv för smakar det skit kan man bara skylla på en person.
Gud.
Men det var kul, vi drog och köpte hämtmat, enda gången denna månad, fattig som grisen i säcken ( redan)...men med lite fantasi kan man nog leva på 600 i fyra veckor...får bli martha stewart och laga storsatser med grytor och sånt hehe.

Fick väldigt fina presenter...



och det här får jag spara till sommaren o ligga i parken och läsa medan frisbees viner genom luften och nån stolle skriker " Fooore". Suck...stör mig redan. Hann slänga ihop en koja till Lovis med vardagsrumsbordet och filtar...såg riktigt mysig ut.



City by night...ibland älskar jag den här staden...

men usch...kolla upp till höger på höghuset...vad är det där för skräck-blått ljus?!!

Sen skrev jag på uppsats idag, var ute och sprang/gick ( men superdålig kondis och tog ut mig första sträckan så jag mest flåsa sista biten hehe...bara öva på...vore lite pinsamt och typ bara kuta 30 meter allts som allt på vårruset liksom.
Badade och läste...så mysigt men överdoserade med skummet så det var typ 20 procent mig och 8o procent skum.

Käkade rester från i går och satte på tv.n och snacka tur...då hade de konferens om barn och ungdomsböcker på svt24...



Kanske, en dag står man där själv och pratar...eller jobbar på svenska barnboksinstitutet...det vore det...
Fast just det...jag har en hemlig plan på ett hemligt projekt som jag ska förverkliga senast 2022...då har jag gått om tid att ta examen, jobba upp mig några år och så...sen kan man våga flyga nånstans där det inte är fullt lika vindstilla...

Vakna...

Mina dagar börjar nästan likadant...
Klockan ringer sju, jag masar mig upp och sätter på tv:n och vakna med the voice, lägger mig i soffan med filt på.
Om jag snoozar blir jag extremt seg, men däremot om jag "vilar" i soffan blir jag pigg. sick!
Idag lärde jag mig att det snart kommer en skräckfilm där en mördare kidnappar folk och sedan söver ner dem och de vaknar upp med deras mun ihopsydd med någons stjärt...tydligen vill mördaren skapa en lång mänsklig mask...finner inga ord hahahahahahaha
Och ute snöar det fan idag med!
ska ta en frukt nu och sedan hoppas på flowet med uppsatsen...jag skrev som en maskin mellan 9 och halv 11 men sen sakta det ner...fast bra känns det. Äntligen:)
Och Sus ( i know...jag har verkligen bästiga vänner:)


Alla fåglar kommit ren...och fryser ihjäl.

Jag vsste väl att det var nåt i luften i går när jag sprang. Så jäkla kylig luft och det luktade regn. Sen nästa morgon visar det sig att det snöat. Ja men sänk allas humör och vårkänslor gör det! Ett väldigt velande om vilket väder det ska vara. Men jag håller benhårt kvar vid vårjackan och tänker köra tjock tröja under.
Tur att man fick världens finaste väska i går av JennySaw i går, så våren finns i hjärtat i alla fall:) Det var kärlek vid första blicken över butiken:





Jag kommer inte bära nån lagbok eller uppslagsverk i den, men ack vad snygg:)

" Kain har födelsedag.." ( igår)

Emma var så vänlig och påpeka att juiceflaskan på bilden i förra inlägget såg ut som en dildo hehe. Det kan jag nu dementera att så var inte fallet.
Blev firad med stompa och ståt ( heter det så???) i klockartorpet, Meri och Simon hade klätt upp sig i princessklänningar och partyhattar och paket och riktigt god kålpudding...herregud vad god!



Schampo för 2 år ( som behåller det blonda i håret), teckningar och påskägg( man får äta godis när man har födelsedag:).
Tack för fint kalas och värsta peppa kalasdeltagare:) älskar dig och ungarna! 

Idag har jag skrivit på uppsats och det känns faktiskt bra:). Och Femma satt och skrev lappar och var pepp och kom med ideèr och Stina for som en skyttel i lägenheten fram och tillbaka och gosa och jama och puttade ner pusslet och gosa med femmas påse. Kort sagt på väldigt gott humör alla tre haha.
ska käka, gå på stan med Jenny och sedan fika med Felicia och Jolene. Ikväll blir det lite skriva och sedan ut och springa , jädra skönt! 

Pluggfri dag och snälla fina härliga kottar

Intressant dag igår...diskussion kring livet, ens värde och att ens mamma jämför studera med att knarka och röka, det är en livsstil som man kan ha åsikter om men att man inte kan bestämma att de ska sluta... och jag kände att man slutar bli förvånad över nånting. Att sedan inte få nåt svar på frågan om man är lika värd som någon annan med man och barn, att man frågar m och hon snackar på om att alla barn har en ruta i mamman... osv.
Jag kunde inte riktigt undgå att känna en viss tveksamhet till det svaret, men men...jag kan inte tävla längre om någon slags bekräftelse som aldrig kommer komma. För jag studerar, något som de inte vill försöka förstå eller bara tycka är normalt. För vissa är det att fly verkligheten, så fan heller. Men det är lönlöst att föra nåt samtal om det med dem, tydligen gör jag något så farligt som att knarka eller röka ju:) oh vad läskig värld, att jag vågar utmana världen så med något så farligt...det är fan inte som är löjlig i allt det här, det är deras oförmåga att se utanför deras ruta.

Har fått så fina sms och hälsningar idag, och gräddet på moset var när en kille i klassen och några till av oss gick och pratade och han gick in i en stång, såg precis ut som en scen ur kalle anka  med ljud och att vi hajade till för han liksom försvann hahahha. Det fick bli dagens bästa:)

Svängen på Ikea innebar :



Fika...ja och nu tänker ni kanske att vi stannade ute på nån skogsväg eller så... men nä så klart ska vi utmärka oss...



Nä vi fikar som en annan turistfamilj på parkeringen...
Och sen fortsätter mamman i  samma stil och vill kissa bakom en skylt , men där drog pappan ett streck. Så får man inte göra. Så då satte hon sig i utkanten av parkeringen med hundarna. Det finns toaletter!

Tack för firande friends, känns skönt att bli i hågkommen:)

Bide to you!

Veckans lista...

Motgångar: ( light...det finns ju mycket värre så klart)
- Nedsatt hörsel
- riktig kritik från uppsatshandledaren på mötet i går, tydligen skriver jag som en kratta enligt honom...
- räkningarna dimper ner ständigt känns det som.

Framgångar:
- Jag vågade åka en brant rutschkana på badhuset, tydligen skrek jag högt enligt Jenny, men jag vågade!
-Efter några dagars duschande i örat, ligga med revaxör och bomull i örat på helt fel sida ( jag somnar gärna på höger sida men fick snällt ge upp det) lossnade äntligen skiten och jag hörde änglar sjunga Hallelujah!
- Jag har fått anställningspapprena från jobbet, nu känns det mer på riktigt, som att jag inte drömt det liksom.
- Kören! Jag vågar sjunga ut och mår så jäkla bra just under torsdagskvällarna.
- Jag har jobbat denna vecka. Mer kosing till sommaren:)

Bilder:



Sola genom sovrumsfönstret...och effektivt om man kan plugga samtidigt. Fast nästa gång stänger jag ute Stina i hallen, hon fick världens största ögon och var beredd på att kasta sig ner på duvorna. Som för övrigt skrämde slag på mig för jag tittade bort ett tag och när jag vände mig tillbaka till fönstret satt en där och vi båda skrek till!
Eller den kuttrade mest, fast högt.



mm mm mm fast wait a minute...alla mina grytor blir ju likadana...



Fast väldigt goda if i may say.

Och jag erkänner...Sus Lithells krov är godare än de billigare.

Veckans dröm:
- Att "Lyxfällan"s Charlie och Mathias och jag möts och jag blir alldeles till mig och ber om att fotas med dem...men kameran krånglar så det går inte och under tiden blir de stressade och tittar på klockan. Kanske för att tid är pengar hehe.

Veckans video:
http://www.youtube.com/watch?v=3gHYoVdfvv8

Ha en fin och härlig helg!




Öronbarn som man är...

Trött som en utmattad häst har jag varit i dagarna två. Örat har varit ensamt, för det andra har låtit som en skitliten grotta med en skitliten ingång där ljudet bokstavligen sipprade in. Jag har känt mig som i en bubbla, blir så ensam i det irriterande ekot inne i skallen.
Idag...telefone ringer...
- ja det är Karin...
- Ja det är pappa...hur är det?
-Jo det är jättebra, jag är så glad!
- är du glad? ( här borde man ju bli lite sårad för att han låter så förvånad men men :)
- Jo , jag har haft en vaxpropp i örat sen i tisdags och kört med revaxör typ 20 gånger...och nu när jag spolade i örat så lossnade det och jag hör!
- Ja men vad bra!
-Hur är det själv då?
- Jo det är väl bra...V ringde och sa att farfar hade rullat ut på verandan och ramlat baklänges med rullstolen...han slog i bakhuvudet... ( berättar detaljer och så)
Fast nu har jag pratat med farfar och han sa att det inte var så farligt. Det  blev bara ett sår i bakhuvudet.

Och jag är en jäkla idiot! Vax eller ramla, vilket är värst!?
Fy skäms! Härmed ska jag inte sjopa mig så jäkla mycket :).

Extra tanke till farfar ( som inte läser detta, men kanske går fram ändå) och till Frank som fyller år:)

Värt att förundras...

Kolla in den här i ett Talang-program...




Plask, tjoho och va??!!

Lite snack från den som hör på ett öra...
Idag skrev jag in citat från böckerna i uppsatsen på förmiddagen, sedan kom Jenny Saw med en cheeseburgare till mig. Gött! Vi käkade och pratade äckliga saker.
Sedan packade vi ihop och drog till the swimming house eller badhuset i var mans mun.
Simmade, kutade mellan rutschkanan och poolen, fick kallsupar för vi simmar som efterblivna guppies, i alla fall jag :). Bra tur att det finns linor i bassängen som man kan haffa tag i när behov finns.
Tog en glass, unnade mig och njöt för det var varken i syftet att tröstäta eller för att jag hade tråkigt...och det är då jag behöver sluta småäta. När man är med en vän, och känner sig som ett barn och plaskar runt och mår, då är det en belöning!
Bubblade i poolen, Saw viskade:
- Om du kollar bakom dig får du se en kines!
Vänder mig, jätteodiskret, och ja, det står en kines i en hörna, typ halvgömd i poolen och bara står och glor. kissar han eller är han disträ liksom.
Efter några timmar när vi håller på att somna i en plastsoffa med jättebra stöd för ryggen eller inte,drar vi hemåt.

Lärdomar:
- Ta med två handdukar ( den blir dyngsur i badhuset och sen står man där och luktar klor och är blöt och typ fryser)
- Bada mer och oftare!
- När man får lock för örat...och det sitter i skitlänge och sen lossnar lite, stoppa INTE  in en tops då så du trycker in det upplösta vaxet ännu tajtare och istället hör nada på örat. Resultatet blir att ligga på sidan med revaxör i örat i en halvtimme och det lär inte hjälpa ett skit.

Löser sig vaxproppar av sig självt? med tiden?? ska man ge det till i morrn?



Utsikt: Uppsats eller kattbakdel? Det är knivigt det...



Så jäkla nöjd haha.


remember...or not tack!

Ja tydligen försvann rubriken, så ja Thorvall dog den 9 april.
Hm...annars då...
Hade en bra lördag, var på loppis med Maria, hittade ingenting. Såg en burk med choklad och sen var jag sugen resten av dan. Päronen kom med min video, nya tv:n har ju ingen inbyggd tyvärr, fast man såg inte videon för allt damm. " Använt den mycket eller ?" hehe.
Sen funkade ändå inte skiten och spela in på....bara myrkrig, fast man kan tydligen se på alla filmer utom inspelningsband.
Sen kollade på familjefilm, inte typ " Snövit och dvärgarna", utan sånt filmgalna systern filmat, typ på göta kanal i en timme.
Kul, pinsamt och mamma började tjuta som en gris och snyftade: " Vi är så rika , vi är så rika..."
Ja okej...
Och pappa blev "åksjuk" och var tvungen att gå ut i köket. Och när ens pappa inte kan se på film och det blir för hoppigt så hans ögon inte pallar , då blir man rädd.
och fy vad jag var deppig när jag var tonåring och osäker och kutryggig. Usch!
Tur att man slipper gå tillbaka dit...

Har ni något ni skäms för? Något som är fångat på bild och som ni får leva med om och om igen?

Va?

Författaren Kerstin
Thorvall har gått bort

Författarinnan, illustratören och debattören Kerstin Thorval
Hon väckte stor uppmärksamhet på 1970-talet med skildringar av kvinnlig sexualitet, exempelvis i självbiografiska "Det mest förbjudna", som kom 1976. Hon blev då en av Sveriges mest lästa och mest omdebatterade författare.

En liten tyst minut för mitt uppsatsämne/personlighet...

gnag gnag..." nu är jag här och bara så du vet är texten blaj..." ( Tvivlet attackerar!)

Första uppsatskrisen ( för jag räknar inte med den innan jag ens börjat skriva och fingrarna började krampa av ren nervositet) är här!
Jag hann skriva 5 sidor sen flög Tvivlet in som en räkning på posten som landar på katten under brevinkastet.
Man blir nojig, tycker det man skrivit är blaj och helt orelevant.
Så vad gör man...man får först och främst lämna datorn, det hjälper inte att stirra på det blinkande strecket liksom.
Sen har jag mailat läraren och förlängt inlämningen till nu i helgen i stället för i dag. Det ger two more days.
Och jag ska läsa resternade av dagen, " Det andra könet" av Simone de Beauvoir, där lär man hitta lite forskning att använda. och den verkar dessutom skitintressant.
Sen hjälper det lite att sätta på " Du måste finnas" från Kristina i Duvemåla, även om jag inte tror på gud. För hon sjunger om honom, fast jag kan ju alltid hoppas på lite hjälp från nån uppsatsängel :).
Nu ska jag snart dra på lunch på Världens bar med F, krisa lite med klasskompis blir nog bra:).

Torsdag

Överlevnadstips light:

* Bär inte en dator, i en ryggsäck, en halv dag.
Konsekvens: du får ryggsäcksrygg, skulderbladen blir sneda och du känner dig som en gammal gammal tant.

* Lyssna på din fina fina kvinna/ man som har som jobb att lyssna på såna dig själv
Vinst: Om du istället för att leta efter stöd hos dem som inte lyssnar ett jota, börjar öppna ögonen för dom som bryr sig faktiskt. Varför ödsla den dyrbara tid vi har på något som slutar på samma sätt om och om igen.
Samla näring, laga där det går att laga, hamstra energi och gör roliga saker, då orkar man lite lite längre.

* Unna dig lite film, vad sägs om Mia och klara, om i alla fall damp ner i min brevlåda idag från lovefilm.se.
Det och från skatteverket och jag bad till farbrorn på molnet att inte be mig tillbaka något ( för han jobbar ju där med fakturauppgifter as we all know).
Och tänka sig...får tillbaka istället. Gött!
Fast jag vågar inte ropa hurra ännu, emma berättade idag att alltid när något bra händer henne så kommer något dåligt sen. En gång hände det flera bra grejer och sen hoppade deras katt ner från balkongen. Den stackarn:(
Bäst och låsa fönstren så Stina inte får nån ide, och sen dagens lärdom...
E berättade också att hon vågat klippa sin katts klor nu, man är ju livrädd att man ska klippa i pulpan( där det finns blod)så kattens tassar inte längre är vita utan röda.
Och då slog det ner...
aha! Stinas klor behöver nog en omgång, för fan vad det går när hon kör racer över parkettgolvet, och varför klöser hon allt?! Kanske för att hennes matte är trög och kopplar tre år senare. Det i kombination att katten är en aning galen.

Tisdag, ersätter godiset med jordgubbar.

Det finns en uppsjö med fakta i världen! Och då tittade jag bara i 4 uppslagsverk på bibblan och fick en mindre kris. Var tvungen att kapa ner mitt uppsatsämne till 1900-talet, för skulle jag få med allt från antiken när de högg in kvinnans sexualitet i stenblocken i deras berättelser till nu så skulle det bli en tjock bok. Inte 15-20 sidor.
Nu har jag avgränsat ämnet ytterligare genom att fokusera på 1960-nu typ. Blir nog bra.

Käkade lunch med Jenny, blir aptrött och gick som en sömngångare i hasorna på henne. Sedan hem, läsa lite, sova en halvtimme, till fotoaffären och hämta ut Elverts kort, hem och käka soppa, mackor och jordgubbar och grädde till efterrätt.
Läsa, lyssna på musik ( i detta fall helt ofrivilligt på grannens ping pong musik, som plingade och var en låt som upprepade sig tills mina öron korvade ihop sig och låste om sig.
Sen gav jag upp läsningen för telefonen ringde. Man har ju ett liv utanför de tryckta orden med ju.



En gammal goding...fortfarande drar man på smilbanden...och låter tydligen som en 70-åring...

Tjoho, vip-kort till syrrans " vi vill ha korv"-klubb!!

Tack för era kommentarer:) och ja jag är ledsen att du inte har nån korv sus:). Jag kanske kan köpa och skicka inslaget till dig nån gång, fast hur fräsch blir den då...hm.

Sockrets makt över mig är stark...hittade några karameller i en gömma. Äta eller kasta? äta eller kasta?
Till slut fick jag kasta dem i soppåsen där en påse med kattsand låg i. Det minskar ju radikalt lusten att ta upp godispåsen och käka haha. Tur att man har katt i bland.

Okej, en hemlis nu... ni får inte tjalla för Elvert!!!!! Lova!!!
Femma och jag satt och trixade med bilder, vi ska skicka ett grattiskort till honom, för att han är världens roligaste och oförutsägbara farbror, hans julkort var i särklass.

följande blev resultaten: Men som sagt, inte berätta för någon! och det gäller särskilt dig Ingrid:) Du får hålla munnen stängd:) och inte ett pip till mamma eller pappa, för mor hennes mun går den:




eller....



Haha. blir glad i själen eller mer fniss i själen. Och sen hittade jag ett från konserten, den gamla goda tiden då jag var brun.




Så vad tycker ni? vilket kort ska elvert få? gubbarna eller djuren?

Dag 1: No more sugar

På senaste tiden har jag känt ett behov av att vara privat. Det har inte funnits läge att skriva om det här. Men det är ju fullt naturligt. Vad jag däremot kan berätta är att jag gjorde typ topp 5 godaste korvgryta igår. Med kryddstark korv, sparris och matlagningsgrädde och buljongtärning. Fantastisk!

Påsken har firats med Fem och Lovis och hennes familj. Väldigt mysigt:). Intressant. Jag känner mig mer förstådd och respekterad med dem än med min egen familj, när det gäller yrkesval. Istället för att få frågan: vad blir man av det då? Fick jag frågan om  vilket område som jag var mest intresserad av ( inom litteraturen). Detta beror förmodligen mycket på att studera inte är så främmande i deras familj.
Jag inser mer och mer att jag kämpar för att passa in i nån slags klubb, ett sällskap där studera anses som att fly från verkligheten. Att man bör leva på ett visst sätt. Absolut inget ont om hur andra väljer sina liv, jag vet bara att mitt liv är mitt. Att jag förmodligen inte kommer platsa in i klubben, att jag nog bör sluta kämpa så för att passa och få vip-kort. Ett vip-kort till något som inte ens är jag ju.
Så idag ger jag mig själv ett löfte...nej två löften. Jag börjar min godisfria period nu, man blir helt psyko av socker! Andra löftet är:
Jag ska leva efter vad jag vill, inte vad jag tror att andra vill. Jag kommer hamna i svackor, men med lite hjälp som snart ska komma, så kommer jag ta mig upp därifrån. Jag kommer inte alltid känna mig ihålig. För det är ju bara en illusion att jag är det. Jag är hel. Med sprickor. Och det är genom de sprickorna som livet sipprar in .

Frukt, baka paj och hålla truten

När man får en bild som denna på mailen kan man ju inte bli annat än glad...



Tack sus:)

Sen skulle jag gärna lägga ut två bilder jag och fem fixat med, men det är en överraskning till en som fyller år så nja vågar inte chansa att han får reda på det. Det får blir en cliffhanger/teaser försmak...snart får ni se:)

Kvällens...

Vant mig en aning och tror inte att vita damen står i spegeln när jag passerar. Det är ju jag, moroten som får tips hejvilt av färgande vänner:).
Hade planen att köpa godis och se på Jonas gardell, men ack.
Måste hämta videon hos päronen först, för jo visst filmerna är på vhs.
Fick ju värsta tv:n av systern förra helgen, man upptäcker ju detaljer som att gräset är grönt.
På den lilla lilla lilla tv:n jag hade var det mest en fumlig massa.
Hyggligt sällskap denna kväll...en katt som snarkar i en pappåse och datorn.

Nä ska nog dra till sängs.
Godnatt!

Glad påsk, särskilt till de som inte är standard!



Något som piggar upp kanske...
För övrigt har jag i dag haft i fyra paket blondering i rufset och jag är fortfarande som en morot, en ljus morot.
I motsats till en eldfärgad.
En rätt sansad morot, i motsats till i går och i morse men eftersom man har en burdus syster kom det ut i luften och rensade. Problemet känns fortfarande för jävla stort för mig att hantera. Fast jag får köra efter metoden i går på bion: tänk på fem saker som skulle vara värre än det här...
att jag inte hade någon mat, att jag var hemlös, att någon jag känner skulle drabbas av något jättehemskt, att jag inte hade någon alls att prata med och att bli torterad. Dåså...alltså finns det värre saker än sorgen som jag känner. Måste plöja en bok nu.

RSS 2.0