Regina Spektor är grym ( usch va fjortis det lät!)

Nageltrång i händernas fingrar..för visst kör man in naglarna i diskhoarna och nageln spricker. och själv står man och försöker att inte skrika  AJ FAN. Man vill ju inte skrämma bort gästerna haha.

Idag när jag sovit ut och inte är lika lättirriterad( mest för Sus) så blev jag mer uppåt...dels sken solen, sen kom det regn och blåst. Alla väder är bra för det är likadant med alla känslor. Vad skulle det vara för mening om man t.ex gick runt och var superglad hela hela tiden. Nä variation är bra. Då uppskattar man livet mer tror jag.

Ett farväl idag...



Tyvärr men du måste skrotas...för inte har du hjälpt min syn då det läckt in damm så skärmen är alldeles lullig.

Välkommen...



Bild från grillandet i går...



Eller nä här grillade vi ju inte direkt soffbordet...men gott var det. Inte bordet alltså utan maten.
Carro och Jenny med kidsen...möjsigt ( mysigt på östgöta) för man fick kram och puss när jag var tvungen att gå till bussen.
Jäkla stina trasslade in sig in en av mina fina fönsterlampor i morse..kras. Andra gången hon gjort det...med samma slags lampa. Borde kanske lärt mig nåt hahaha.
kram

Trötttttt!

Trevligt sällskap man är...skittrött. usch jag vill vara ledig och inte jobba vareviga dag. Visst helt toppen med pengarna men det börjar kännas att man inte varit ledig nåt i sommar , ja förutom en dag i veckan men det blir ju mest ingenting med det.
Så även om jag kanske inte såg ut som det så tyckte jag det var toppen och träffa er Jenny och Carro med familjer i kväll!
och tusen tack för maten :)
Här ska dras timmerstockar nu...( alltså sova och snarka).



Tänk om man kunde vara som Duffy...sångröst som få!

En stilig man...hehehehehehe

En blandning mellan Karl XII och Greta Garbo...fy fan va elakt...men förlåt jag fnissar typ ihjäl också...
Vi hade en lärare på campus som såg ut som gustav wasa på fullaste allvar. Ibland fick man typ tänka jättelänge innan man ropade på honom för munnen ordade liksom fram Gustav wasa!
Eller tjejer...visst var det wasa-kungen??



och en av världens vackraste kvinnor...



Samma fråga kvarstår...
Vilken kändis skulle du vilja vara i en vecka och varför?


The past and the future

Ska man bli nervös av att dator låter : pip och sen tystnar. Äsch orkar inte tro att den ska explodera.
Nu är det skrivet och klart och i slutet av augusti bor jag i drömmen. Jag visste inte innan jag bestämde mig för att flytta...men tydligen finns det lägenheter som skriker: Det är mig du ska ha!

När jag kom hem sen så låg det ett brev från england...med det förflutna...tack så jävla mycket sus för att du påminner en haha...



...känns som hundra år sen....och en halv mamma.

Nä nu ska jag fira med ljummen cider och längtan efter sötmandel...inte godis. ni hörde rätt!

Dagens fråga: om ni fick vara en kändis för en vecka, vem och varför? Jag skulle nog vara Jennifer Aniston tror jag, och gärna under inspelningarna av vänner för då kunde man gå runt och skoja med de andra friends-vännerna.
Gårdagens svar pekade på att den fulaste färgen är åt neonnyanserna och lila. värst vad ni svarade lika hahaha

Förklaring

haha roligt med ett anonymt inlägg...
svar :Ja
Jag ska skriva kontrakt i morrn, men jag vågar nog påstå att jag fångat grisen i säcken i alla fall...fast det är väl ett negativt ordspråk eller??
Kan inte riktigt fatta det ännu...
efter samtalet i morse blev jag uppspelt och det ledde till:
Jag mådde illa
Jag erbjöd mig att rensa avloppen på jobbet, helt frivilligt efter att chefen sa att det behövdes hahaha.
Jag bjöd päronen på fika på färgargården som tack för flyttkartonger.

Dagens fråga: Vilken är den fulaste färgen du vet?

Har man tur eller what!

JJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Vilodags!

Oj snacka om att kroppen ställt om sig. Från att i tre veckor gå runt på enbart frukosten fram till 16 på dagarna så blev det lunch idag på lediga dan. och det gillade den inte. Fick typ lite magknip.
Well vänj dig är allt jag säger...!
och att bara kunna läsa en bok och käka mandelbiskivier mitt på dan...härligt härligt!



Jaha är det därför Stina är lomhörd och musikalisk...
Hon är helt galen i musik, vissling och män hahahahahaha
Gosar med dem gör hon också...högtalarna och männen vill säga...

Förresten var det nån som såg ernst sommarprogram sist...där han satt och pyssla och sen bräkte det några får och det lät precis som de sa: Ernstttt...ernssst
hahahahahaha

Jaha...sunday...

Bortskämd med skjuts blir man...idag fick jag ta bussen till och från jobbet och det kändes fan som bussen cirkulerade i pyttekolmården i en kvart på hemvägen. Vaknade raskt när ungen framför gallskrek rakt ut. köpte en trisslott på OK, yes jag vann inte! Då har jag förhoppningsvis haft mina tre otursgrejer nu och sen räknar jag in att jag snubblade på en trappa idag in till en stuga och naturligtvis på bästa sändningstid för en bil fullpackad med semesterfirare susade förbi...säkert förgyllt någons dag i alla fall hahaha.

Läste Alex schulmans krönika i gårdagens aftonbladet...han listar sköna svenskar, den om ernst fick mig att gapskratta ( slutet):



Och kanske håller man på och bli en galning, men eftersom jag i princip tittar på morgontv var morgon innan jobbet hamnar jag ofta framför det här programmet en stund...



Och hur moget är det hahaha.

Nä bäst att vaska fram försäkringspappren på cykel som den jäkla tjuven tog...man blir ju helt snurrig. Jag känner mig lite som hon som sålde pengarna och tappade smöret...eller var det tvärtom.

Tack för uppmuntran och agg mot tjuven...inte för att det hjälper ett skit för att få cykeln tillbaka men men ....hahahahaha
( De som inte fattar ironi: Det var ett skämt!)

Andra gången jag blivit utsatt för brott!

Kan du cykeltjyv lämna tillbaka min röda monark cykel...
Alltid ska det vara nåt...nu har jag ingen cykel och sen skiter det sig säkert med lägenheten. Snälla snälla universum kan jag inte få skriva kontrakt på lägenheten?
Jag kan leva med att ha mjäll resten av mitt liv! Om jag får den...och så vinner jag säkert inte ett enda öre på trisslotten....

1 minut senare:
Ja vad va det jag sa...


Lite humor i det gråa...

Blä har tråkigt i den halvovisshet och grått väder...slänger in några kul bilder från fotoalbumet som jag hittade idag...


Observera lillasysters putläpp hahaha vilket gör hela bilden enligt mig i alla fall :)


Två katter jag hade en gång i tiden.. Luna och Tindra. Och en helt sjuk bild :)

Nä får nog lyssna lite på Damien rice i alla fall och bli lite mindre dov av vädret...
Ha det gott vänner!

En liten grå tanke...

Allvarligt...jag blir så besviken om jag inte får den på måndag...the apartment alltså...kommer lägga mig under en sten och bli grå då.
En lite mer positiv grej är att jag får lön denna månad...helt oväntat från dagis. Schysta kulor!
Undrar om man kommer tjäna mer någon gång ...blir ju glad som en lärka för 6000 hahahahahahaha....vilket är en droppe i havet för andra.
och varför skallrar tangentbordet när man skriver...blir så irriterad så hejdå!

Ögona böj

Först och främst ett intern-skämt till femma:



En sten

Drömde inatt: Jag bodde i ett hus där det spökade...var farmor och farfars hus, när man slängde in plastmöblerna i ett rum ( varför man nu skulle göra det) så hade spökena ställt i ordning dem när man tittade igen. Jag sprang och sprang och försökte fly. någon sa att jag skulle koka upp kycklingbuljong...men det hjälpte inte mot spökena. Men sen sa någon att om jag hade i socker i buljongen så skulle de försvinna. Och när jag gick runt med en burk socker så blev de rädda.
Så jag tog buljongen med socker i och hällde runt hela husgrunden och sedan sa jag: bort med huset tre gånger och poff så spängdes det i luften och ett nytt uppenbarade sig. spökfritt naturligtvis. Plötsligt började det liksom knastra och riva i luften...vaknade och upptäckte att det var Cissi som gjorde sin morgonträning mot sängen.

Analys någon hahahahaha!

Kalas fö farsgubben var trevligt igår...dock blev jag typ utsedd till lekledare för kusinbarnen som från att varit blyga kastade sig upp i knät och ville läsa fem myror...och hoppa i sängen med munnen full av ahlgrens bilar...helst samtidigt! Ett riktigt sjå...och sen lekte vi kurragömma och när jag ville vila kom kusinbarnet Elida: Vi ska leka kurragömma!
Jag: Jaha...kan inte ni göra det själva nu? ( hängandes över chokladen som far fått)
Elida: NEJ du ska vara med!
Så då hade jag ju inget direkt val...kul var det.



En mycket tydlig bild på busfröna :)



Mor var mycket stolt över sin "ost" med möss och ostknivar som hon köpt på loppis...

Och jag är livrädd för att köpa soffor på loppis nu...läste i nt om någon som fått vägglöss med på köpet! Fy fan!

Och det stod i en faktaruta: vägglöss kommer fram på natten och biter och suger på blod på folk som sover!
lets say this...det lär dröja innan jag tar omedvetet på möbler när man passerar dem på loppis.

Trist: Har ont i fotjäveln...känns som en stukning fast ändå inte...bra!!!!!!!!!!!!
Fast jag klagar inte...kan ju gå/linka/ spatsera/ promenera fram ju.
Nä...klart slut...allt ligger på lut.



Hoppas hoppas hoppas!

Hittade drömlägenheten i går ...och gissa vad! Jag måste vänta till den 27 för att få veta om jag fått den eller ej. Tjena om jag blir besviken om jag inte gör det...det känns liksom som nån mening med den och jag. Men nu får jag hålla snattran för jag vill ju inte föra otur över alltsamman. Bäst att käka frulle för sen bär det av på kalas och jag lovar...ska försöka fota lite på släkten haha.
- Fjortisen

Skit ska skit ha...

För trött för att gå och lägga mig, för trött för att stanna uppe.
Sopig dag på jobbet...okej vi fixade tidsfristen men stökigt efter gäster som inte kör efter principen " Vi lämnar det som vi hittade det" och sen hade någon klagat på att alla deras fyra täcken var skitiga...var det så tror ni...nä alla var typ skinande rena...enligt kompisen jag litar på  på jobbet. SUCK. Och sen så klart var jag tvungen att traska runt i blöta tofflor i regnet och så klart hade två soffor inte gjorts i ordning i två stugor och det kärvs mer en vatten för att lista ut hur man sätter upp dom igen.
Jag gick runt och muttrade: jaha hur sjutton tänkte de... och öka takten Karin!

Lista på helt märkliga saker:

* Nån himla konstig realitetssåpa på sexan...typ alla är instängda i nån grå industriliknande byggnad där inte ens solen når...( redan nu rätt konstigt). Sen pratar någon gubbe med deltagarna genom en tv-skärm och de ska rösta på någon som ( om han/hon får alla röster) vinner en massa pengar, men sen när det kommer upp flera olika röster ( i ett grått metallägg) som gubben öppnar ( hahahahahahaa) så säger gubben: Jaha det är inget enigt beslut...
Nä tro fan det.

Och det här hamnar jag lagom till när jag käkar frukost och det är ren tradition att irriterat byta kanal liksom.

Ja sen kom jag inte på nåt mer...kan ju bli svårt att toppa det..
Nu måste jag sleepa...
bye bye for now

Monopol

Snart på väg till jobbet...på en söndag vilans dag haha.
Men det känns rätt lugnt fastän det regnar.

Igår var det spelkväll hos femma....



Och tjena vad utklassad jag blev haha...levde på typ 150 spänn större delen av spelet...

Men motståndarna var generösa nog att ge en " anonym donation" hehe när de hamnade på fri parkering...



och vinnaren var....



Så där lagom mallig haha...
Men tack tack fem och Lejnus för en kuler kväll...
Nä nu måste jag slita mig för att åka till jobbet och vara aktiv. Längtar till på tisdag ledigheten!
kram

Sweet jesus mighty god

Dagens bilder...
Efter jobbet slängde jag på mig min prickiga klänning och njöt i parken. Så pass mycket att min stjärt somnade och jag vaggade hem... men skitsamma här kommer kontentan av eftermiddagen:



Mjukglass med violtopping...sommarens mums!



Spontant kände jag när jag läste detta läsarinlägg i Klick, tidningen som alltid skriver sanningen hahaha:
Men käre värld!
Okej jag kan relatera till någon slags ytlig sorg t.ex när Heath Ledger dog...då kunde jag inte kolla på hans braiga film: 10 orsaker att hata dig, men jag fick inte panik, ångest eller svimmade direkt.
Analys: Människan måste ha satt samman sin lycka med Jackson på något sätt...hon får nog ångest av något helt annat egentligen.

Vilka är era favvoskådisar/ musiker?

Gratäng mm mm mm

Måste ha handlag för matrester...

Jag blandade makaroner ( kokta) med tomat, paprika, kalkon, majs och creme fraiche med en av estrellas dipsmaker ( jag gillar fresh island tror jag den heter)...lade röran i en form och på med riven ost. Sen in i ugnen på 225 grader i ca 15 min...
Jävlar va gott det blev!

Såg dirty dancing i går kväll, patrik swayze han kan han hahaha! men han ser ju helt galen ut nu, :( sjukdomens fel.
Men han kan åtminstone se tillbaka på allt och tänka att han gjorde världen osäker med Dirty D.
Nu ska jag ut och cykla...för jag rör mig så jäkla lite på arbetstid liksom hahaha...men bättre kondition har man nog fått för jag blir rastlös när jag är ledig och inte rör mig.

kram och puss

Planen

Planen var att cykla till ÖB, köpa godis och kolla efter flyttkartonger.
Kom hem med: 3 galjar, 2 deo, 3 paket fryspåsar, 1 förpackning soppåsar och 2 påsar sötmandel.
Är galen i sötmandel...mitt substitut för godis. Men det sjuka var att jag kände lite avsmak för godiset och köpte mandel istället????!!!!
Har på hjärnan en låt ffrån mellanstadiet: Åke han får sitta bak...på sitt lilla cp-flak...
Världens mognaste sång antagligen!

Lite nattamat...



Yoggi, mandlar, vindruvor ( eller vindrivor som det stod i en affär i nykil) och nege..." We call them wienerbreads..." Oh no you dont! Chokladbollar naturligtvis.

Min magsäck är härdad till tusen...okej tonåren då man åt chips till kvällsmat är förbi, nu skriker den bestämt att man måste grunda...så först kvällsmat och sen lite snacks.
Jävligt intressant inlägg Karin!
Stina kastade sig på fönsterrutan och fångade så den lilla malen eller var det va, skitnöjd liten jägare!

Obs! Har ni flyttlådor till övers...hojta till!
särskilt du susie för det är ju enklast för dig!

Ologiskt inlägg, se tidigare!

Landet opersonlig luktar kiss. Bara så ni vet.

Här kommer Peppi...

Snart ska jag glutta på lägenheten i jävla guldringen...nävars...säkert fint och bra för de som gillar fula konstverk i sten och alla hus ser likadana ut.  Men jag ska väl inte säga hej förrän jag vet...för vem vet. Jag kanske blir kär i lägenheten. Jag får väl göra som ett dagligt inlägg om guldringen och livet där om det blir hahaha. Inte ett skvatt händer.

+ lista:
De verkar tänka miljövänligt där
Lägenheten är hela 9 kvm större än min
hyran är helt okej

- lista:
Jag vill inte bo ute i navestad
Jag vill kunna ha gångavstånd till stan och skolan
Jag vill inte bo i navestad hahaha

Låter ju lovande Karin! hahahahaha

Var med emma i dag på stan och vi fick "pippi " på anteckningsblock och pennor och markeringsflikar då vi båda ska plugga i höst...känns så skojigt! Sen käka vi lunch på Pause, men lite snålt med lammfärsbiff, och vi var så sugna på lax.



hahahahahahahahahaha Vilka jävla roliga glasögon emma tyckte att jag skulle ha hahaha och typ det roligaste jag läst är något lands variant av vår Pippi..Peppi stod det på lådan med pippi-servis. och ja jag fnissar fortfarande...
nä nu ska jag väl börja dra mig till visningen av lögenheten i landet opersonligt.

kram kram



Roliga kommentarer...

Det är en ren fröjd att läsa inläggen ni skrev Emma, susie och jenny...man får fnissa så mycket och det behövs ju efter att man slitit järnet för latkollegan maskar på i långsammare fart än masken själv. Och sen kommer hon och säger: Är du stressad? lite frågande så där . Jaaaaa! Tänkte jag, men sa det inte utan svettades i stället. 

Tack för länk Jenny! Och kravet ökar ju inte direkt på att man ska skriva på boken hahaha. Jag har skrivit en påminnelselapp som säger: " Det blir ingen bok om man inte skriver Karin!". Men lustigt nog hamnar den längre och längre in under modemet...hahahahaha.
Jag får skriva på den när jag bor hos päronen i en månad ( kanske) för att det blir glapp med lägenhetsbytet. Allt för att inte bli tokig liksom...tänker på att det är väl att räkna med att man väcks av en försynt knackning och sedan någon som öppnar : Karin...?!!! Dags att gå upp! Ni som träffat mamman ifråga vet hur hon låter...
Men jag är så tacksam så...och riktigt sugen på att flytta och göra i ordning snyggt. och mamma är helt förundrad att man kan se planlösning på lägenheter på datorn och sa: " Ja man får nog kapitulera och kanske skaffa en dator..."

Och självklart Sus...garderoben är alltid öppen för dig haha! Och gissa vilken lägenhet jag är erbjuden...i guldringen.
Snacka om miss...då vi snackade om att det inte är min typ av område men men ska kika på den i morrn i alla fall och ser jag potenial så tar jag väl den liksom...någon som vet var guldringen ligger?!



Favorit i repris! Jag älskar störda djur... hahahaha alltså av ljud , inte i största allmänhet!

Till emma dp!

Och jag fnissar ihjäl emma efter din sång  om att gud älskar alla barnen...
Tur att du finns vännen!

Där hängde vi hos de döda...

Först och främst ..
kul att du kikade in Tim! Gud gillar ju coola killar som du med hehe! Hur sjutton kunde vi gå med på det där egentligen!

Sen tänkte jag i brist på annat komma med två grejer:
1. Jag stannar här i la stada friends!
2. En kartig bild på lillasyster...ja på en kyrkogård... och ja vi växte nästan upp där... och ja, man blir lite special på grund av det...men jag klagar inte på mitt liv inte! Äntligen!


Söndag i lugnet

Bildextra...glader som jag är för att jag äntligen styr upp mitt liv...



Njutning är syftet!



Tittade i fotoalbum med päronen ( föräldrarna) och visst sörru...var typ med i en sekt säkert när jag var liten ...observera nästa närbild...



"Kom och följ mig - Jesus" och " Gud tycker om Karin" . Det enda jag säger är: HJÄLPPPPPP!
Akta er för söndagsskolan! Den kan verka så lugn och fin när barnen får klistra dit jesusgubbar med sandaler ( ej med kardborreband)  på en bild av nasaret men sen ni...



Hälsade på farfar med...han berättade bland annat om när han träffade farmor och att hon en gång svarat honom på frågan om de skulle ses : " Vi får se..." hahaha. Tre år senare följde han henne hem från Svea...



Systersonen matade glupska Stina som stack upp huvudet, med Pizza...Ingen av dem verkade gilla det riktigt. Sedan flinade han mot mig haha. Sötisen!

Sov gott!

Störtflod

Insiktsfull dag ...
Jag satt på bussen hem från jobbet och det kändes som jag skulle kräkas för hur jag än vänder och vrider på allt nu så finns det nackdelar och fördelar och jag kan inte ta ett beslut.
Men sen tänkte jag ( för att inte kräkas på sätet framför...det räcker liksom med att jag fick avloppsvatten i ansiktet idag)
Okej Karin, det är mycket som du inte vet...men vad är det som du vet då...
och då kom jag på det här i  alla fall:
* Jag har sagt upp lägenheten till sista augusti
* Jag har ofta tänkt att jag på något sätt tar den enkla vägen genom att jobba som förskollärare, men det är ju ett  betydelsefullt yrke!
* Jag har på något sätt tänkt att jag måste göra något annat för att bli någon bra person...
* Jag har alltid varit den där duktiga, skött mig och försökt ställa upp och hjälpa alla...jag bara känner att jag behöver vara lite spontan och oansvarig...men tiden är väl rätt mycket förbi...men något litet miniäventyr behöver jag! och jag tänker toscana.
Nä nu ska jag tjuta lite rejält över att jag stressar och är trött och är ledig i morrn så så det väller ju upp till ytan när jag slappnar av ( typiskt :) och faktiskt inse att jag inte behöver bevisa något för någon annan!
Och jag hoppas att ni läsare hänger med för här svänger det snabbt haha...
så rebusen i gårs svar blev...trumvirvel...Malmö. och dit ska jag inte...längre hahahahaha snacka om velighet i landet kaos.



Jaha okej vad ville jag med bilden..ingen jävla aning...hahaha

En lek...

Pizza och film med vän Jenny...det blir kalas det. Vi blev klara typ en halvtimme innan sluttiden på jobbet och jag gick och tänkte: Nu snart kommer den...bomben...vi måste ha missat något.
Men sanningen är nog att det var en dag med flyt bara!
Och jag tar gärna emot lite hjälp med en grej...leta lägenheter i ...
och elak som jag är så säger jag inte namnet rakt utan det blir lite klurigare.
Bokstav 1: sista bokstaven på rad 3 med bokstäver på tangentbordet
Bokstav 2: första bokstaven på rad 2
Bokstav 3: nionde bokstaven på rad 2
Bokstav 4: sista bokstaven på rad 3
Bokstav 5: nionde bokstaven på rad 2...

Den ni ...och susie säger inget och förstör leken:)

Gud är ledsen...nä just det han finns ju inte...

Work was good...men när jag väl var färdig och började slappna av kom en av jobbarkompisarna och sa att vi var tvungna att städa 10 stugor till blä! Tänkte jag...och sen ramlade skrindan med alla städgrejerna nerför en backe och på sniskan så allt flög ut i det jävla härliga hällregnet som konstant öst ner på en hela dan.
Men överlag så gick det smärtfritt för hon och jag delade upp stugorna så jag behövde bara köra 4 på närliggande område.
Nu kommer otåligheten för beskedet om skolor kommer nästa vecka och jag kan inte göra någon riktig sökning efter lägenheter , för det är sex städer..undrar hur de tänker på skolenheten vad den nu heter vhs...tror de att man kan trolla fram ett boende med knäna eller...
men det har ju löst sig i det förflutna och det lär väl göra det nu med :)

Och tack emma, Jenny och susie för inblicken i er vardag :)
Nu ska jag skriva ut kap 3 till min gamla psykodramalärare som jag brevväxlar med...hon är härlig hon! :)

Läs tidigare inlägg!

Okej  Nu var jag elak...segisen jobbar faktiskt. Lite...

Moget samtal= Vuxenpoäng!

Jobbet går bra och jag känner mig inte som en dötrött iller längre utan orkar faktiskt hitta på lite mer än att vila i soffan på kvällen haha.
Men idag när cheferna frågade hur det gick kände jag att nu är det dags att vädra ut...
Så jag berättade att jag gärna vill dela upp alla stugor och rum så man vet vad man själv ska fixa under dagen för fan va stressigt att köra allt i hop. Vi är tre som ska städa, två av oss gör det, den tredje käkar godis och tar det segt...
ahhhh blir galen! Jag vill göra rätt från mig, jag vill göra ett bra jobb men om vi alla ska gå ihop hela tiden hinner vi ju inte med alla områden. Och varje gång jag föreslår det, att vi ska dela upp oss så svarar segisen: Men det går väl inte snabbare för det...?!
Eh jo!!
För då vet man att åtminstone att alla områden är bemannade så att säga.
Jag har märkt en sida i mig som jag tror är bra...jag styr gärna upp saker och så...
och eftersom jag sökt producentlinje så passar den ju:)
Men cheferna i alla fall, de tyckte det var bra att jag snackade med dem om  det och nu har vi haft möte och det känns skönt att jag ska slippa tjata och föreslå, nu är det bestämt! Och förhoppningsvis kommer jag inte stressa sönder och få diarremage efter denna sommar hahahahahaha!

Kan inte ni berätta vad ni gör om dagarna? Jag blir så inne i jobbet och inser knappt att det är sommar...



"Jaha är det därför posten luktar skit?!"

Katten har nog ett alterego som skunk. Varje gång jag håller henne ( för att träna henne på att det inte alltid innebär dödlig livsfara eller resbur) så avger hon nån märklig doft...haha.

Och sen...vilket jävla tjat om Michael Jackson...okej han är död och det är ju ingen trevlig upplevelse liksom, kan väl inte jag veta i och för sig men men...
Det är väl ingen som skriver om Agda i hult när hon dör...fast hon gjorde ju inga hitlåtar på 80-talet...typ dansade polka bara...
och hon opererade ju inte sig och blev svart istället för ljushyad...
och hon körde ju inte på i det tempot så att näsan inte pallade trycket för alla operationer...

Nä det är ju viktigt att sätta upp en person på ett ikonstadie...särskilt en som verkligen var sann mot sig själv, var nöjd med sig själv och aldrig gjorde konstiga saker mot barn, såsom inte höll dem utanför balkongräcket eller  inte tvingade dem att ha munskydd på sig. NOT!

Är det så här vi är i världen...vi älskar och hyllar när personen är död, men anklagar och pratar skit när han är i livet?
Då är jag nog en alien tror jag...
Kärlek till alla i mitt liv som jag tycker om...och ni vet vilka ni är! :)



Nä jag ska allt lyssna lite på Ronny och Ragge och bjuda grannen på lite humor på hög volym...
Skivan vars mellansnack jag nästan kan utantill sen barnsben hahaha
rubriken är en godbit från dem.

Söndag eller?

Knappt någon koll på vilken dag det är...jag åker till jobbet, städar som en galning, fnissar med jobbarkompisarna och sen hem...det enda man ätit är frukost och klockan slår 4. Det är helt sjukt, för vi hinner inte äta under passet och magen ställer om sig snabbt för både jag och en annan tjej får typ ont magen när vi käkar lunch på våra lediga dagar...
Juli - månad kommer nog handla om det här...för när jag väl är hemma så är jag så jävla hungrig och sen blir jag seg och sen käkar jag jordgubbar i stora lass som efterrätt, vilket gör att jag blir as kissnödig klockan 2 på natten..
Not so good!
Men snart vet jag om jag kommit in på skola...eller inte haha.... men då vet jag i alla fall!


Vad säger man...

Susidus...skulle hälsa från vår morsa att deras katt blivit biten i tassen, att det kom mycket blod och att hon torkade...

I dont know!
Och att du som gillar djur så mycket ( ???????) skulle bli så glad om jag skickade en bild på katten...( ???????)...
men här kommer den då...




En annan grej...
Tatueringar att ångra...

* Tassavtryck
Vare sig de går uppför armen eller låret...hur förklarar du det för mormor Agda som undrar varför du är så smutsig på benet...sen inser både hon och du vad det är och var det är på väg....

* Kinesiska tecken...
Visst , någon sa att det tecken du valde betydde kärlek, hopp eller mod...men om du inte är hemma i det kinesiska språket så kan det lika gärna betyda bajskorv.

* Tatueringar i ansiktet...
Något infall som leder till att du numera sitter i en kyrka och trotsar gud med din döskalle på pannan....


Sol+svarta kläder+jobb= Svettpärlor

Jag insåg nog inte hur stor påverkan mitt sommarjobb skulle ha...




Hålla tider...



Inte bara vara kritvit på benen och brun på armarna...blåsor och damm tillhör numera vardagen haha...


Lunch...runt tre-tiden...måsar hinner ju käka mer än jag gör på passet...




Jag gnor och städar flera badrum...idag när jag stod och tvättade en spegel tänkte jag: Vem är det där som står med en svettig panna och röda näsborrar?
Och tydligen kom svetten på andra ställen med haha...det här är min första och sista "perversa" bild friends!


RSS 2.0