Stöka undan...

Sköna lediga dagar två...jag tillbringade söndagen hos min kära lillasyster som fick mig att typ tjuta av skratt för att hon fastnade med det allra heligaste i kossornas foderhäck..gud hon stod och hoppade upp och ner medan pappa sa: Aj då fick du den på fötterna?!

Annars hade hon arbete åt oss... vi rensade bodarna och ja fynd hittade man ju...





Vissa latade sig och tog skydd...



Far på sin car...eller not. Men det ligger lite humor i att långa farbrorn sitter på nån slags minibil



Lillkotte på vift...värsta sötisen som traskar runt som en anka och skrattade när man lekte tittut med boddörren haha, sen blev alldeles till sig och gjorde typ snubbelvolter på bodgolvet hahahaha...och skrattade samtidigt. precis som fnissiga vuxna gör i bland :)

Slutligen en liten saga...Den hjälpsamma katten



Det var en gång en stina som bodde hos sin tålmodiga matte Kakan och sin kattkompis Cissi. Stina var en mycket enerverande katt som gärna trasslade in sig i fönsterlamporna, skrek efter mat ( fast hon just käkat) och krafsade sönder inredningen.
En dag när matte var hemma , annars jobbade hon nästan jämt, Ville stina gärna hjälpa till med bestyren för den stundande flytten.









Fotnot: Stina var inte så värst mycket nytta...inte om man räknar med det när hon spann så högt och sa mjau när jag kom fram på alla företag för att ändra adress, eller ligga mitt på bordet och över alla papper och pärm och allt.

Men förrådet är städat och uppdelat till spara, kasta eller skänka bort. Gud va skönt att det är gjort!

Fattar inte-grej idag:
* Varför det ska kosta att flytta sin telefon till en annan adress? Jag kommer ju fortfarande ha samma abonnemang...jäkla fasoner i samhället!

Kommentarer
Postat av: dp

hörredudu... jag har slutat jobba nu.. hoppas vi kan ses snart...

2009-08-03 @ 14:46:51
URL: http://metrobloggen.se/dp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0