Julstämning



Tips 1: Klä julgranen utomhus och sedan inte ta in den...familjen ska tydligen ha det så i år...men inte så dumt egentligen. Slipper ju barr i år framåt.



Jag: gud va tjock den där tomten är...
Mamma: ja ...( petar på den med svarta kläder...sedan tvekar och säger jaha nä du menade den andra, pekar på den röda), det är ju tomtemor.
Pappa: Men tomtemor har väl inte skägg!

Mamma: hohohoho jag trodde det var en hon och han...

Tips 2: Fundera på var du köper dina glasögon...




Vaddå vågar!!!?? Jaha nu ska killar tydligen skämmas för att de är stjärngossar med...nä det går ju inte för sig att göra som man gjorde innan homofobin ökade.
Jag har inget emot homosexuella.
Fast ge er för fan... bara för att man är stjärngosse så blir man kär i sitt eget kön och utfryst. Ska stjärngosse klassas som töntigt och helt omöjligt för killar? Som om tomtenisse är så extremt manligt då!

Tips 3: Gräv ett hål, gräv en tunnel, ställ en stor sten för ingången och starta en egen värld där alla är sig själva och där världens rädda inte får komma in. Inte de som är rädda för vita nattlinnen i alla fall.



Tips 4: Var originell!



Tips 5: Inse att pappa är stolt över sin lampa han gjorde på träslöjden i skolan, och lyssna och fråga saker.


Kommentarer
Postat av: jenny

Håller med

Varför ska killar skämmas för att de är stjärngossar. Syrrans unge skämdes asa mycket för att han var tvungen o va stjärngosse. Han är 8 år och blev kallad bög. Jag blir förbannad på sånt. AAAA

2009-12-13 @ 19:02:07
URL: http://sayajennyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0