Preparing

Hm packat handbagaget och det är 5 kg kvar till viktgränsen. Man tror liksom att allt ska väga 20 kg... men nåt kan man väl slänga i.

Var hos fem och anders igår och gjorde julgodis...knäckbräck ( mörk chokladlager med ljus choklad på och sedan krossad polkagris). Blev väldigt gott:)
Vi och en annan anders spelade 500 , väldigt kul fast jag låg på minus hela hela tiden och kom sist med dryga 250 minus haha.
Vi pratade om sekter och att det finns en som tror att en ödlefamilj sitter inne i jordens inre och styr världen hahahahahahahahha.
Fick dessutom världens roligaste linne ( efter ett avsnitt av simpsons där barägaren får bus-samtal där några ungar ber honom ropa efter ....



Tameji Rövèn.

Tack fem,  jävligt snyggt! och passar för nystarten av mitt liv.



Och Femmas dotter tycker att det är likt henne hahaha. Eller inte likt, utan att det är hon.



Visst lite torrt men nån i linköping har humor.



en extra passagerare...



Kan det bli mer vinter än så här så säg...möjsigt!

Kommentarer
Postat av: carro

Hehe tycker det är taskigt att lämna katten hemma, hon vill ju så gärna följa med. Hahaha ;-) Hoppas att du får det toppenbra. O ta hand om dig, håller med dig att det ser underbart ute o det är det!! =)

Massa kramar

2009-12-22 @ 20:33:13
URL: http://snuttungar.blogg.se/
Postat av: YtfluffigYsterSyster

hehehe -TUR du lämnade katt-rackarn hemma - här ska det inte bli något katthår inte - räcker med att golvet är täckt med äckligt mycket långt susiehår - va fan blir det så här när man blir gammal - ska man inte äns få ha håret kvar.

Nu är det jätttteee snart tills vi ses - typ bara några timmar. TJOHOO!

2009-12-23 @ 15:21:55
URL: http://www.art-by-susie.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0