800 meter...

God morgen...
solen skiner ute men det blåser så håret står på ända när man kastade soporna. Jag måste börjar använda mössan igen... jag slutade när jag permanenta  håret men nu när jag vart sjuk i flera veckor får jag nog lägga undan " åh nej håret blir så platt" -tanken och tänka att det seplar väl ingen jäkla roll. och sen borde jag lära mig att stava rätt i inlägg också...

Jag har ringt stället jag ska på jobbintervju på lördag idag. igår satt jag och fluffsyster ( hon i england och jag i Sweden) och kollade olika kartor. När vi kollat klart såg vi att jag var typ tvungen att gå 800 meter från busshållplatsen.
hon : du kan ju gena över något fält...
jag: ja men vilket fält...

Nu har jag fått klarhet, man går av bussen och går ca 50 meter, en viss skillnad. Fast vi måste varit ute och svirrat någon annan stans haha.
ska äntligen skriva sista responsen och sen skriva på boken. precis när jag skulle somna igår kväll så hoppade det upp flera ideèr så jag var tvungen att tända lampan och skriva ner. får alltid infall och ideèr antingen på en buss, i mörkret när ögonen precis ska slå ihop och sömnen infinna sig.
Såg på Bert i går, avsnitt 5 i serien: Stödbollen
Shit blev sugen på kokosbollar bara för det.... men i alla fall är det en maskerad och en gubbe klär ut sig till Christer Ulfbåge ( vars nummer jag faktiskt hade i min mobil ett tag, för länge sedan). kopian vinner över den riktiga Christer haha.

 
My idol haha...




Inte ett dugg lik ju :)

men bäst är nästan att Berts pappa klär ut sig till...



aloha! ( alltså hejdå!)


Kommentarer
Postat av: emma

vad ska du på för spännande iintervju? håller tummarna...

2009-03-24 @ 16:10:53
URL: http://metrobloggen.se/dp
Postat av: YtflummigYsterSyster

Kokosboll - fy fan - nu måste jag till IKEA - Har sugit i mig 3 paket sedan i mitten på februari - Är det bra?! Självklart Sune :-)) Tittar surt på mannen om han tar en men han fattar inte den blicken - måste träna lite på "dödande" blickar så jag får ha dom i fred.

kokos på dig

2009-03-24 @ 17:02:28
URL: http://www.art-by-susie.co.uk
Postat av: carro

heheh Bert är ju sååå skojigt!! =) Vart ska du på intervju?? Håller tummarna.

Kram

2009-03-24 @ 19:29:33
URL: http://snuttungar.blogg.se/
Postat av: Karin

tack! berättar om jag år jobbet så klart!! :)

2009-03-25 @ 16:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0