Vårkonsert

Idag gäller det...måste käka lunch, städa upp grustaget i hallen ( fattar inte varför Stina who else häver ut halva kattlådan när det kommer ny sand) och byta om. Vårkonsert, kläder check! fina hårspännen check! kråkröst check!
Men det ska bli så härligt och nervöst och det kommer eka och om jag gluttar på femma kommer jag bli fnissig och om någon sjunger fel i kören kommer jag bli fnissig. Menmen man har bara ett liv... :)

Kommentarer
Postat av: DP

såg ditt sms försent... hade gärna varit där men kunde inte kommit iallafall, jijo åkte o jobba halv 7... :(

2009-05-18 @ 08:47:07
URL: http://metrobloggen.se/dp
Postat av: Femma

Hahahahaha. Jag blir lite full i fniss när jag tänker på den där gubben som älskade banan-låten så mycket att han dansade!

Men jävlar vad duktiga ni var, jag blev helt tagen & imponerad! & tänk att du kunde sjunga "vem kan segla förutan vind" utan att skorra med rösten! ;)

2009-05-18 @ 09:44:41
Postat av: Jenny

Hoppas det gick bra gumman. Hade verkligen velat vara där och se. Var borta hela dagen och när vi kom hem så åkte Linus till sin pappa som är dålig och har opererats. Sjöng du " vem kan segla förutan vind" solo eller var det hela kören. Säg till om det blir någon mer gång innan du flyttar. Kram från mig

2009-05-18 @ 10:46:20
URL: http://sayajennyy.blogg.se/
Postat av: Anneli

Hoppas att det gick bra, synd att jag inte kunde komma kam

2009-05-18 @ 19:05:49
Postat av: Kakan

haha ja femma du får visa på korten vilken av basarna det var som släppte loss sin banan (dans) :) och tack! Vi gjorde bra i från oss tycker jag med, och vilken bragd i know. Jag kom på innan konserten " shit femma kommer, tänker om det automatiskt blir svårt att sjunga UTAN ATT FÄLLA TÅRAR. Och det var sista gången för terminen tyvärr, men annars hade du Jenny och Anneli och emma kunnat komma en annan gång :). Miss kören lite,men får väl satsa på en ny till hösten. kram kram

2009-05-18 @ 23:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0