Frusterande

Lyxfällan Charlie och Mathias ( you have to love these guys) står framför en familj i knipa, ekonomisk knipa. Men de har inte alla knivar i lådan, för de gnäller om hur viktig deras platt-tv är eller att deras 3-åriga son måste ha sin fyrhjuling kvar. Allt medan huset de bor i snart faller ihop som om vargen huffat och puffat på det.
Charlie säger det vi alla tänker: " De uppför sig som tonåringar som kommit hem för sent och nu får en utskällning av sina föräldrar".
Paret ser inte märkbart oroade ut och säger själva att de nog kommer sova lika lugnt som vanligt i natt. Även om de har skulder på en miljon.
Bebisen växer i magen på dem, på mat som morsan har köpt för svärmors pengar, för det är viktigare med elektronikprylar än mat.
Jag citerar Annicas respons på dem: "Jag vet, man vill bara slå dem i huvudet med en kavel."

Kommentarer
Postat av: Emma

http://www.tv-links.eu/tv-shows/Womens-Murder-Club_723/season_1/episode_1/



GOD JUL KARIN!!!!! Hoppas du blir lika glad som jag blev... tror det är alla avsnitt inklusive de sista! Synd att vi inte kunde titta på bönder tillsammans... men jobba lugnt!

2011-12-07 @ 13:28:10
URL: http://metrobloggen.se/hypotyreos/
Postat av: Karin

Men gud, vilken detektiv du är, tack! Något att se fram emot och som belöning:) Ja, hade mycket hellre varit hos dig i kväll:)

Du är så fin!

2011-12-07 @ 13:56:09
Postat av: Carolina

Ibland funderar man hur folk är funtade egentligen.. :/

2011-12-08 @ 06:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0