Jul jul strålande...

Jul i dagarna tre. Den första med släkten part 1, julemat och en viss anka, mormor jagas av en plastorm som praktiskt ligger i handen på Nils, vi pusslar ett svart-vitt pussel, Felicia och jag tittar på varandra och ger upp samtidigt. Yatsy. Godis. Julklappsspel.

Den andra, med släkten part 2. En engelsman, en massa vimsiga svenskar. Juldrink på morgonen.Mamman säger monotont:  Merry christmas då. Snart kommer syskonbarn, hundar som vill utöka sin släkt med varandra, medan släkten låter högre högre. Där sitter de i buren delvis och ylar, hundarna alltså. Julklappsspel, hetsig pappa " kör på kör på".

Den tredje är Annica och min jul. Lite godis, lite prat i ljusens sken, lite " Trolltyg i tomteskogen" och "Trollsommar", julklappsbyte ( asabra!). Sova sova. Frukost. Vinka hej hej till Annica då hon traskar iväg med sina väskor.
Kvar finns en stel rygg som behöver tränas, en lunch som ska lagas, sömn som ska sovas i förebyggande syfte till nattens jobb, och en massa clementiner. En fin jul. Den första på länge.


Kommentarer
Postat av: Annica

Ja det var härligt som vanligt att få fira lite jul med dig:) Hoppas vi kommer göra det jämt!

2011-12-27 @ 16:19:43
Postat av: Maria S

Låter som en bra jul :) Vann du något bra på julklappsspelen?



Vill du följa med och simma någon dag?

2011-12-27 @ 16:52:10
Postat av: YtfluffigYsterSysterFarmor Susie

Hallå gumman,

nu är vi hemma igen. Saknar ungar o ung-ungar, dig o resten av packet. Det känns långt till sommaren. Jätteroligt att träff i alla fall

Kramos o hoppas du har det bra på jobbet

Sus

2011-12-30 @ 10:35:30
URL: http://www.art-by-susie.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0