Goa gubbar...

Det är en härlig känsla i kroppen när man kommer hem , efter tre nätter på vandrarhem och efter en resa som lyckades överträffa sig själv!
Herregud, tänk att en tur till Växjö kunde göra det...

Folket...
Man kommr ofta som person, nervös och kanske hungrig och vilsen i en ny stad, det är mörkt och tågen krånglar och man hittar inte ett jota. Sen drar man in ett djupt andetag och bestämmer sig för att inte bli den som tjuter på en buss-station många mil hemifrån.
tar en buss, hittar vandrarhem och där då...där bor det människor med stora hjärtan och humor. Det känns som vi känt varandra länge länge...och vi fungerar som stöd när vi som zombies går ut från sovsalen till toan , efter en natt där en kvinna snarkat och snarkat...
Vi garvar åt små grejer, käkar ihop, ser på tv och blir ett "vi" istället för "allena".

Ljud...
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz, folks fnysningar i sömnen, fniss, sorl från den stimmiga världen innanför universitetets dörrar, den otroligt utåtriktade vandrarhemskillen som vet vad service är.

Uttryck...

Köttfärsblommor ( en tjej menar körsbärsblommor:)

" Ja hej, jag heter ...... och jag bor hos dig....på vandrarhemmet alltså... ( En tjej ringer till vandrarhemskillen för att fråga en grej:)

Bilder...



Vem vill INTE gå med i Fläsleggen liksom hehe!



Jönköping



Inbjudan till en dag i prinsessans tecken:), även som 27 åring kan man bli bjuden till barnkalas. Nice! Och emma som bakar så jädrans gott!

Nä ...får det bli kaffe och diegestieve eller hur det nu stavas...och film. Imorrn är det vardag igen:)! Idag slappardag!


Kommentarer
Postat av: Emma

tack för komplimangen :)

2011-02-02 @ 21:42:41
URL: http://livskampen.blogg.se/
Postat av: Femma

Gullis!

Vad underbart att det var roligt i Växjö!

Jag älskar dig!

Puss&Kram,

Jotte Kotte Majs

2011-02-03 @ 11:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0