Tisdag

Varje gång man loggar in på blogg.se så är det allttid en massa fina bloggar med fina fina foton. Fan alltså...man måste köpa en kamera snart och bli en jobbig jävel ( näe jag nämner inga namn hehe) som fotar precis allt! Bäst är foton som är helt oplanerade, när folk inte har nån aning om att de fotade. Fick paket från hm idag, vårskor, byxor och shorts. Tyvärr blev inte kontot så glad då, för tydligen har jag varit tokentusiastisk och sparat undan för mycket pengar så det enbart fanns 300 kvar...ena stunden är man fattig som en gris och den andra har man sparat för mycket hehe.
Har hittat en ny favorittecknare, Henrik Lange...lånade några böcker av honom igår. Bland annat " Pappa för dig som har bråttom", den ska man inte läsa på jobbet tydligen för då får man fnissa ihjäl i tystnad under täcket. Han har även skrivit/tecknat böcker som handlar om filmer fast som han sammanfattat på typ fyra rutor.

Okej, det första som kommer upp i ert huvud ( för ni har bara ett tillsammans hehe), vad skulle ni vilja fotografera i detta ögonblick?
Jag skulle vilja fota en skrattande häst...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0