Natti natti...i alla fall några timmar

Nattjobb. Ingen sovande jour, utan jobb hela natten. Eller jobb och jobb. Större tiden går åt att gå runt för att hålla sig vaken, läsa 1,5 bok och lösa korsord.
Då händer det nåt.
Hm "skalar ekorna", 6 bokstäver. va? O nej nu är det nån sån där knepig grej, som man måste tänka på. Ekor skalar väl förresten ingenting, de ligger ju mest och skumpar på vattnet så vackert så vackert.
2 min senare. Jahaa! " Skalar ekorrarna"!

Förresten, den där speakern på musses jul på julafton, som har nåt slags talfel säkert. Musse /speakern utbrister (jättehurtigt): " Titta Pluto! Vi har ek-orrar i julgranen!" ( det visste redan Pluto faktiskt )

Ytterligare tips, förutom att undvika korsordslösande och tänka överhuvudtaget och  sånt, är att inte läsa deckare när man jobbar natt. Man fattar fan inte ett jota. Va?! Var det fransmannen Marius som var mördaren och sprang runt och högg folk i halsen? Var det inte kinesen som var bästa vän med detektiven eller? Var han det? Det kanske inte ens var någon kines med i boken.

Kommentarer
Postat av: Emma

sov gott världens finaste Karin...

2012-01-12 @ 11:34:37
URL: http://metrobloggen.se/hypotyreos/
Postat av: Jenny

ek(ollon)till ekorna moahahaha. lördagstrött här.... och bakis (på kvällen)

2012-01-14 @ 21:00:33
URL: http://jlblm.blogg.se/
Postat av: Frank

Vet hur det är att jobba natt, värsta tiden brukar vara vid 03.00 till 05.00 -Förhoppningsvis ska jag inte göra det mer, har blivit "för gammal" för nattjobb.

2012-01-15 @ 12:41:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0